Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lenkai ant kalėdinio stalo deda sriubas ir patiekalus iš karpio

Lenkijoje ant kalėdinio stalo karaliauja patiekalai iš karpio, rodo lenkų radijo užsakymu atlikta viešosios nuomonės tyrimo instituto „Homo Homini“ apklausa.
Karpis
Karpis / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Iš šios žuvies pagaminti patiekalai šiemet buvo ant 33 proc. apklausos dalyvių stalų.

Lenkai labai mėgsta ir sriubas. 14 proc. lenkų per šventes valgė burokėlių sriubą su auselėmis, o 11 proc. – grybų sriubą. 9 proc. respondentų labai mėgsta pyragėlius su kopūstų arba grybų įdaru, o beveik 6,5 proc. – patiekalus iš silkių.

Net 80 proc. lenkų šias Kalėdas sutiko artimųjų rate. Penktadalis apklaustųjų lankė pažįstamus ir tik 1 proc. kalėdinio stalo išvis neruošė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius