-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paštuose prasideda kalėdinio dovanų pašto akcija

Artėjant didžiosioms metų šventėms Lietuvos paštas kviečia nustebinti vaikus kalėdiniu dovanų paštu.
Paštuose prasideda kalėdinio dovanų pašto akcija
Paštuose prasideda kalėdinio dovanų pašto akcija. / Lietuvos pašto nuotr.

Kalėdinis dovanų paštas – tai originali dovana vaikams artėjančių švenčių proga. Pasinaudojus dovanų paštu, vaikus nustebinsite dovana, kuri bus adresuota nuo Kalėdų senelio.

Lietuvos pašto skyriuose tereikia įsigyti specialią siuntų dėžutę su jau paruošta dovana ir Kalėdų senelio laišku. Specialią siuntų dėžutę Lietuvos pašto laiškininkai vaikams įteiks asmeniškai prieš pat Kalėdas.

„Kalėdinio dovanų pašto akciją organizuojame jau antrus metus. Pernai ši akcija susilaukė išties nemažo klientų susidomėjimo. Tad šiemet savo klientams pasiūlėme dar platesnį dovanų pasirinkimą“, – sakė Lietuvos pašto Pardavimų tarnybos direktorius Arūnas Venckavičius.

Šiemet bus galima rinktis iš 6 skirtingų vaikiškų knygų variantų. Kai kurios knygos bus parduodamos kartu su kompaktiniais diskais. Vaikai ne tik galės paskaityti, bet ir pasiklausyti knygų pasakų.

Pasinaudoti kalėdiniu dovanų paštu labai paprasta – tereikia išsirinkti dovaną, užrašyti ant jau paruošto Kalėdų senelio laiško vaiko vardą ir viską sudėti į specialią siuntų dėžutę. Siuntėjo adresas bus nurodytas automatiškai: Kalėdų Senelis, Šiaurės slėnis, Nykštukų paštas. Ant siuntų dėžutės bereikės užrašyti gavėjo adresą ir atiduoti siuntų dėžutę aptarnaujančiam pašto darbuotojui.

Specialią siuntų dėžutę su jau paruošta dovana bei Kalėdų senelio laišku bus galima siųsti ir į Europos Sąjungos šalis. Dovanų pakuotės, skirtos siųsti Lietuvoje, kaina – 29,99 Lt, į užsienio šalis – 48,99 Lt. Siuntų dėžutes Lietuvos pašto skyriuose bus galima įsigyti nuo lapkričio 21 iki gruodžio 19 dienos.

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – plačiausią pašto paslaugų teikimo vietų tinklą turinti bendrovė Lietuvoje. Lietuvos paštas taip pat teikia logistikos, finansinio tarpininkavimo ir elektronines paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius