-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš Kalėdas „Maisto banko“ parama atkeliaus į vargstančiųjų namus

Prieškalėdinę savaitę, gruodžio 19–23 dienomis, bendrovė „City Service“ organizuoja paskutinį šiais metais maisto produktų dalinimą vargingai gyvenantiems žmonėms. Prieš šventes, įmonės darbuotojai aplankys vargstančius žmones ir pristatys „Maisto banko“ ryšulėlius tiems, kuriems sudėtinga patiems atsiimti produktus.
Prieš Kalėdas „Maisto banko“ parama atkeliaus į vargstančiųjų namus
Prieš Kalėdas „Maisto banko“ parama atkeliaus į vargstančiųjų namus / „City Service“ nuotr.
Temos: 1 Maisto bankas

Parama į namus gavėjams bus teikiama Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Radviliškyje ir Šilutėje.

„Tai tampa gražia tradicija. Kaip ir praėjusiais metais, sunkiai besiverčiančius žmones su būtiniausiais maisto produktais aplankysime jų namuose. Tokiu būdu parama pasieks beveik penkis šimtus žmonių“, – pasakojo „City Service“ vykdantysis direktorius Lietuvai Vytautas Turonis.

Parama bus išdalinta pagal sąrašus, sudarytus seniūnijų socialinių darbuotojų, skurdžiai gyvenančiais žmonėmis besirūpinančių organizacijų.

Maisto paketai ruošiami iš produktų, paaukotų lapkričio pabaigoje prekybos centruose vykusios „Maisto banko“ akcijos metu.

„Noriu padėkoti visiems, aktyviai dalyvavusiems ir aukojusiems „Maisto banko“ akcijos metu. Būtent šių gerų žmonių dėka vargstančiųjų šalies gyventojų kalėdiniai stalai taip pat bus šventiniai. Taip pat, labai džiugu, kad jau kelintus metus iš eilės sulaukiame pagalbos iš bendrovės „City Service“ darbuotojų, kurie mums gelbsti dalijant paramą. Aplanko žmones, kuriems sudėtinga patiems atvykti pasiimti maisto produktų davinio ir įteikia jį asmeniškai“, – sakė „Maisto banko“ direktorė Deimantė Žebrauskaitė.

Daugiau nei prieš trejus metus užsimezgusi  „City Service“ ir „Maisto banko“ draugystė prisidėjo prie labdaros fondo plėtros. Bendrovė fondui suteikė biuro ir maisto sandėliavimo patalpas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šilutėje.  Bendrovė „Maisto bankui“ padeda transportu, degalais, žmogiškaisiais ištekliais. Į fondo veiklą aktyviai įsitraukė ir įmonių grupės darbuotojai, kurie savanoriškai talkina „Maisto banko“ akcijų metu ir patys aukoja produktus.

„Maisto Bankas“ veikia visoje Lietuvoje kaip tarpininkas tarp maisto gamintojų, prekybininkų ir nevyriausybinių labdaros organizacijų, per kurias maisto produktai pasiekia labdaros gavėjus. Šis labdaros principas, paplitęs visoje Europoje ir JAV, padeda efektyviau panaudoti maisto produktus ir mažinti skurdo lygį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius