Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventines egles galima palikti prie „Maxima“ parduotuvių

Prekybos tinklas MAXIMA tradiciškai prisijungia prie bendrovės „Ecoservice“ organizuojamos kalėdinių eglučių surinkimo akcijos „Kalėdinė eglutė – namų šilumai“. Nuo sausio 6 iki 13 dienos šalies gyventojai kviečiami atsisveikinti su žaliaskarėmis ir nebereikalingas eglutes atnešti į specialius konteinerius prie MAXIMA parduotuvių.
Kalėdų eglutė Ukrainoje
Kalėdų eglutė / sxc.hu nuotr.

Iš visų akcijos metu surinktų medelių bus pagamintas ekologiškas biokuras, nebereikalingos eglutės taps būstus šildančia šilumos energija.

„Noriai prisijungiame prie eglučių surinkimo akcijos ir kviečiame gyventojus būti atsakingais, gražiai atsisveikinti su švenčių metu daug džiaugsmo teikusiomis eglutėmis. Siekiame, kad žmonės sąmoningai nešiukšlintų, nepaliktų eglučių bet kur, kad jos būtų tvarkingai surenkamos ir prasmingai panaudotos. Todėl kviečiame nebereikalingas žaliaskares atnešti ir patogiai palikti specialiuose konteineriuose, stovinčiuose prie MAXIMA parduotuvių“, – sako MAXIMA LT, UAB, atstovė ryšiams su visuomene Olga Malaškevičienė.

Akcijos „Kalėdinė eglutė – namų šilumai“ logotipu pažymėti konteineriai bus pastatyti šių MAXIMA parduotuvių automobilių stovėjimo aikštelėse:

Sausio 13-osios g. 2, Vilnius

Ukmergės g. 282, Vilnius

Didlaukio g. 1, Vilnius

Taikos g. 162A, Vilnius

Viršuliškių g. 30, Vilnius

Tuskulėnų g. 66, Vilnius

M. Valančiaus g. 7, Kazlų Rūda

Vasario 16-osios g. 7, Varėna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius