Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilaitės Kalėdų mugė – jau šį savaitgalį!

Jau šį savaitgalį Pilaitėje, prekybos centre „Pupa“, prasideda tradicinė Kalėdų mugė. Kalėdinė prekyba Pilaitėje šurmuliuos gruodžio 12–13 ir gruodžio 19–20 dienomis.
Ambasadorių žmonos Vilniuje ir Alma Adamkienė sekmadienio rytą sostinės Rotušėje atidarė septintąją tarptautinę Kalėdų labdaros mugę.
Ambasadorių žmonos Vilniuje ir Alma Adamkienė sekmadienio rytą sostinės Rotušėje atidarė septintąją tarptautinę Kalėdų labdaros mugę. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Į mugę atvykę vilniečiai ir miesto svečiai galės pajusti tikrąją Kalėdų dvasią, įsigyti bei pasigaminti originalių rankų darbo gaminių.

Pilaitės Kalėdų mugėje bus prekiaujama įvairiais meduoliais, pyragais, prieskoniais, keramikos, lino gaminiais, mezginiais ir papuošalais, tapsiančiais puikiomis Kalėdų dovanėlėmis draugams ir artimiesiems.

Kalėdinę nuotaiką mugėje galės susikurti ir kiekvienas šventinių dekupažo, vilnos vėlimo, origami, „skrepo“, vitražo būrelių dalyvis. Visi užsiregistravusieji į būrelius galės pasigaminti ne vieną puikią kalėdinę dovanėlę, susirasti naujų bičiulių.

Pernai pirmą kartą Pilaitėje surengta Kalėdų mugė ne tik sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo, bet ir paskatino Pilaitės bendruomenę bei bendrovę „Eika“ prisidėti prie naujų visuomeninių iniciatyvų, tradicijų kūrimo.

Visą žiemą ir pavasarį aktyvi pilaitiškių bendruomenė rinkosi į prie PC „Pupa“ veikusį ekologiškų produktų turgelį, ypač smagiai paminėtos Užgavėnės, gyventojai noriai kartu tvarkė ir gražino gyvenamąją aplinką socialinės akcijos „Darom 2009“ metu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius