Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečiai neliko abejingi „Liepsnojančio Kalėdų ledo 2010“ šou (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą dailiojo čiuožimo gerbėjai rinkosi sostinės „Utenos pramogų arenoje“. Joje jau devintą kartą vyko „Liepsnojančio Kalėdų ledo“ šou, kurio metu savo meistriškumą demonstravo garsiausi čiuožėjai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sausakimša salė bylojo viena: vilniečiai ištikimi garsiausiai šalies dailiojo čiuožimo porai Povilui Vanagui ir Margaritai Drobiazko. Jų šokiams tą vakarą abejingų neliko. Jiems publika negailėjo šūksnių ir plojimų. Pora kelis kelis kartus pasirodė ant ledo, taip pat kruopščiai rūpinosi kitų dalyvių šokiais.

Itin šiltai vilniečiai sutiko ir kitą  „Liepsnojančio ledo“ dalyvę – Godą Butkutę.

Grakštumas ir trapumas – taip buvo galima apibūdinti vieną iš jauniausių „Liepsnojančio ledo“ dalyvių.  Publikos dėmesys ir ledo arenos jai – ne naujiena. Angelo sparnais pasidabinusi mažoji G.Butkutė savo talentu sužavėjo ne vieną susirinkusįjį. Ją vėliau keitė garsiausi pasaulio dailiojo čiuožimo čempionai iš Čekijos, Ukrainos, Prancūzijos ir kitų šalių. Sportininkų sąraše: Jelena Globova, Alexanderis Jakimenka, Surya Bonaly ir kiti. Renginio vedėjo teigimu, jie visi publikai sekė ledo šalies pasaką.

Dalyviai kerėjo publiką savo šokiais, pasitelkę skirtingą atributiką: vieni stengėsi nustebinti ugnies liepsnomis čiuožimo metu. Kiti savo originalumą demonstravo itin ryškiais apdarais.

Ant ledo buvo galima išvysti moterimis apsirengusis vyrus, kurie šmaikščiomis veido išraiškomis bandė prajuokinti susirinkusius vilniečius. Tačiau pastariesiems kvapą kur kas labiau sugniaužė garsioji šalies dailiojo čiuožimo pora P.Vanagas ir M.Drobiazko. Jų šokis skambant prancūziškai dainai vainikavo „Liepsnojančio ledo“ šou vakarą.

Renginyje čiuožėjai ledą raižė pagal garsiausius užsienio šalių atlikėjų kūrinius. Daug įtakos publikos nuotaikai ir emocijoms turėjo dalyvių pasirinkta Michealo Jacksono muzika.

Ją savo pasirodymui naudojo čiuožėjas iš Čekijos, taip pat susilaukęs itin didelio susirinkusių palaikymo. Po beveik dviejų valandų trukmės renginio vilniečiai šypsojosi, kiti jau tarėsi, kaip kitų metų žiemą ne mažiau norėtų atvykti pasižiūrėti čiuožėjų šventinės programos ir patobulėjusios mažosios Godos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius