Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 03

10-ąjį kartą Lietuvoje rengiamas Japonijos kino festivalį Lietuvoje

2011-aisiais metais minimas diplomatinių ryšių tarp Lietuvos ir Japonijos 20-ies metų jubiliejus. Šia proga visus metus Lietuvoje ir Japonijoje bus organizuojami įvairūs renginiai, teigiama ambasados išplatintame pranešime spaudai.
Kino salė
Kino salė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Vasario 4 d. 19 val. kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ prasidės 10-asis Japonijos kino festivalis. Japonijos ambasados, Japonijos fondo ir „Forum Cinemas Vingis“ organizuojamas festivalis pradės renginių ciklą, skirtą diplomatinių ryšių tarp Lietuvos ir Japonijos 20–mečiui Lietuvoje paminėti.

Festivalyje bus rodomi šeši, iki šiol Lietuvoje nerodyti, japonų filmai: „Kopėjo kvaitulys“, „Randuoti angelai“, „Pabudimas“, „Kamui durklas“, „Ecuko Kamijos jaunystė“ ir „Kinrožės viešbutis“.

Šių metų festivalį pradės režisieriaus Masato Harada filmas „Kopėjo kvaitulys“ (2008 m.). Tai intriguojanti istorija, kuri sukaustys žiūrovo dėmesį įtampa ir tikroviškumu. 1985-ųjų rugpjūčio 12 dieną sudužo keleivinis reaktyvinis lėktuvas: iš 524-ių keleivių išgyveno tik 4. Ši nelaimė tapo didžiausia pasaulyje lėktuvo katastrofa. Vietos naujienų reporteriai blaškosi tarp daubybės faktų ir gandų.

Yuuki, vietos laikraščio korespondentas, atsakingas už nelaimės apžvalgą, užvaldytas katastrofos siaubo, išgyvena akimirkas, kai reikia priimti sunkius sprendimus. Kas yra naujienos ir kas yra reporteris? Kaip žmogui atlikti savo darbą ir kaip išgyventi kompanijos hierarchijoje? Ką jam reiškia šeima ir draugai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius