-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 01

Kino kodas: „Pagirios Tailande“, arba Dar po vieną?

Visa laimė, kad moralinės pagirios tęsiasi neilgai. Todėl linksmasis padaužų būrelis, pralinksminęs mus filme „Pagirios“, vėl atsiduria identiškoje situacijoje. Šįkart komedijoje „Pagirios Tailande“.
Komedija „Pagirios Tailande“
Komedija „Pagirios Tailande“ / Kadras iš filmo

Trys bičiuliai keliauja į dantisto Stju (akt. E.Helmsas) vestuves Tailande. Išvakarėse prie laužo paplūdimyje jie nusprendžia išgerti tik po vieną bokalą alaus... ir atsibunda kitą rytą kažkokiame nusmurgusiame daugiabutyje Bankoke. Kambario interjeras ir sugėrovų eksterjeras – ne koks. Filas (akt. B.Cooperis), Alanas (akt. Z.Galifianakis) ir Stju vėl turi skubiai išspręsti painų galvosūkį, atkurti nakties įvykius ir, kas svarbiausia, surasti nepilnametį nuotakos broliuką, kurį buvo pasiėmę su savimi. Juk reikia spėt į vestuves.

Išvados

Trys, o kartais keturi vyrukai + butelis = nuotykiai. Ypač tuomet, jeigu kas nors iš jų įmaišo papildomų svaiginančių medžiagų. Gali būti, kad po metų kitų pamatysime dar vieną tokį alkoholiškai pikantišką detektyvą, besirutuliojantį, pavyzdžiui, kokiame nors Indijos mieste. Tokiai idėjai įgyvendinti reikia chaotiško ir spalvingo didmiesčio. Filmo, kurį reiktų jau vadinti projektu, autoriai surado labai gerą formatą. Žiūrovai pamėgo šiuos personažus, nes su jais (dėl mums visiems suprantamų priežasčių) nesunku susitapatinti.

Ypač žiūrovams, ištroškusiems neblaivių nuotykių. Pagrindinis chaoso kūrėjas yra Alanas, ir šįkart sukeliantis bene daugiausiai juoko. Visa kita primena daugiau ar mažiau intriguojančio klasikinio detektyvo formulę, kai herojai mėgina surasti „įkalčius“, galinčius padėti suklijuoti „trūkusią juostelę“. Tailandas scenarijaus autoriams suteikė tokių privalumų, kaip transvestitai, tylos įžadus davę vienuoliai ir narkotikų kurjeris beždžionė. Nebloga pramoga, ruošiantis „turiningam“ savaitgaliui.

Faktai

„Pagirios Tailande“ („The Hangower 2“) JAV, 2011  m., 100 min.
Režisierius Toddas Philipsas.
Vaidina: Bradley Cooperis, Zachas Galifianakis, Edas Helmsas ir kiti.
ĮVERTINIMAS 3/4

VIDEO: „Pagirios Tailande“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius