-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 23

Laimėk trigubus kino prizus! (video)

Sveiki, mieli kino konkursų mylėtojai! Atėjo laikas praėjusios savaitės laimingiesiems atiduoti jų laimėtus prizus, o visus kitus pakviesti dalyvauti itin dosniame naujame kino konkurse!
Filmas „Kaip prisijaukinti slibiną“
Filmas „Kaip prisijaukinti slibiną“ / Kadras iš filmo

Kvietimus į filmą „Le Concert“ laimėjo mūsų skaitytojai Jolanta, Irena ir Indrė, o fantastinio filmo „Titanų susidūrimas“ originalų džemperis atitenka Dainiui, o originalūs padėkliukai gėrimams su kadrais iš šio filmo dovanojami Sigiui ir Vitalijui. Sveikiname!

Šią savaitę kviečiame jus laimėti net filmų, kurie rodomi Lietuvos kino teatruose, prizus! Teisingai atsakę į klausimą, šįkart galite laimėti kvietimus į kerinčių vaizdų dokumentinį filmą „Gyvasis vandenynas“, kuris tikrai vertas jūsų dėmesio.

Taip pat jūsų aktyvumo tikisi veiksmo filmas „Žalioji zona“ su charizmatiškuoju Mattu Damonu – už teisingą atsakymą suteikiame galimybę laimėti kvietimus į šį įtampos filmą!

Ir tai dar ne viskas! Mažieji kino mylėtojai turi išskirtinį šansą papuošti savo namus originaliu filmo „Kaip prisijaukinti slibiną“ telefono laikikliu. Taigi dalyvauti tikrai verta!

Filmo „Gyvasis vandenynas“ KLAUSIMAS: Kiek laiko filmuotas šis filmas?

Filmo „Žalioji zona“ KLAUSIMAS: Kas yra „Žalioji zona“?

Filmo „Kaip prisijaukinti slibiną“ KLAUSIMAS: Kokį slibiną išsirenka pagrindinis herojus?

Pašto dėžutė laukia jūsų laiškų! Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Laiminguosius apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Iki!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius