-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 18

„Ledynmetyje 3“ – naujas pagrindinis veikėjas (video)

Laukti „Ledynmetis 3“ premjeros turėtu būti dar labiau nekantru su žinia, kad jame pasirodys naujas pagrindinis veikėjas. Naująjį personažą vardu Buckas įgarsins „Žvaigždžių kelias“ filmo žvaigždė, britų aktorius Simonas Peggas. Buckas yra didelė, tiesiog didžiulė, padūkusi žebenkštis. Gerai skamba naujojo veikėjo aprašymas?
Filmas „Ledynmetis 3“
Filmas „Ledynmetis 3“ / Kadras iš filmo

„Ledynmetyje 3“ pamatysime kaip žebenkštis Buckas padeda mamutui Manniui, tinginiui Sidui ir kardadančiui tigrui Diegui, kai šie netyčia patenka į prarastą pasaulį kažkur žemiau po ledynmečio ledu, kur vis dar klajoja dinozaurai.

Buckas kažkuo primena vienakojį kapitoną Ahabą, medžiojusį baltąjį banginį Mobį Diką. Tik Bucko priešas – ne Mobis Dikas, o dinozauras Rudis. Dėl Rudžio Buckas neteko akies ir dinozauro Rudžio dantį jis visą laiką nešiojasi su savimi kaip medžioklės trofėjų.

Carlos Saldanha režisuotame „Ledynmetyje 3“ taip pat išgirsime Queen Latifah, Joshą Pecką ir Seanną Williamą Scottą (Stifleris iš „Amerikietiškojo pyrago“).

„Ledynmetis 3“ Lietuvos kino teatruose jau liepos 1 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius