-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 19

Netikėtumai kine: Ewanas McGregoras vietoj Johnny Deppo ir režisierių kova

Kino industrija domina daugybę kino mėgėjų visame pasaulyje, o jos atstovai vis nustebina žiūrovus ne tik naujais sprendimais ekrane, bet ir netikėtais posūkiais kuriant filmus.
Ewanas McGregoras
Ewanas McGregoras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pavyzdžiui, vakar režisierius Terry Gilliamas nustebino sprendimu savo naujoje kino juostoje Johnny Deppą pakeisti aktoriumi Ewanu McGregoru. Kaip pranešė Worstpreviews.com, T.Gilliamas pagaliau paskelbė, kad ilgai vilkintas projektas „Žmogus, kuris nužudė Don Kichotą“ (angl. „The Man Who Killed Don Quixote“) yra prikeliamas gyventi iš naujo. Originalų filmą planuota kurti dar 2000-aisiais ir tada pagrindinis vaidmuo buvo skirtas J.Deppui. Paaiškėjo, kad dabar pagrindinį herojų įkūnys 39-erių E.McGregoras. Jam teks vaidinti reklamos vadovą, kuris keliauja į XVII amžių ir susitinka su Don Kichotu, dalyvauja šio nuotykiuose. Don Kichotą vaidins 79-erių veteranas aktorius Robertas Duvallis.

„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas
Johnny Deppas

T.Gilliamas pridūrė, kad numatomas filmo biudžetas – apie 20 mln. JAV dolerių (maždaug 54,4 mln. Lt). Tai 15 mln. JAV dolerių mažiau, nei buvo numatyta skirti pirminiam 2000-ųjų filmo variantui. Pradėti filmuoti ketinama rugsėjį.

Pešasi dėl projektų

Dideliu siurprizu tapo žinia, jog rusų ir kazachų kilmės režisierius Timuras Bekmambetovas gali režisuoti filmą, kuriamą pagal rašytojo Jules Verne‘o garsųjį romaną „20 000 mylių po vandeniu“. Netikėta ji dėl to, kad visai neseniai paskelbta, jog Davidas Fincheris, režisavęs tokius filmus kaip „Kovos klubas“ ir „Keista Benžamino Batono istorija“, derasi su kino studija „Walt Disney Pictures“ dėl J.Verne‘o kūrinio ekranizacijos.

Įdomiausia, kad analogišką projektą sumanė konkuruojanti kino studija „20th Century Fox“ su prodiuseriais Ridley ir Tony Scottu priešakyje. Jų „20 000 mylių po vandeniu“ versijai scenarijų kuria „Titanų susidūrimo“ scenarijaus autorius Travisas Beachamas. Būtent pagal jo scenarijų filmą kurtų T.Bekmambetovas, Holivude išgarsėjęs, kai sukūrė filmą su Angelina Jolie „Ieškomas“ (angl. „Wanted“). Kaip tikina kino kritikai, lieka laukti, kuri komanda filmą susuks pirmiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius