-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 03

Paskelbtos pirmosios oficialios naujausios „Saulėlydžio“ sagos dalies „Brėkštanti aušra“ nuotraukos

Puikios naujienos ištikimiems „Saulėlydžio“ serijos gerbėjams! Itin laukiamo filmo kūrėjai išplatino naujausias juostos „Brėkštanti aušra“ pirmosios dalies, kuri kino teatruose pasirodys jau šių metų lapkritį, nuotraukas.
Kadras iš filmo „Brėkštanti aušra“
Paskelbtos pirmosios oficialios naujosios „Saulėlydžio“ sagos dalies „Brėkštanti aušra“ nuotraukos. / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Jose matyti ne tik pagrindinės filmo žvaigždės Tayloras Lautneris, Robertas Pattinsonas bei Kristen Stewart, bet ir iš „Hario Poterio“ filmų pažįstamas Jamie Campbellas Boweris bei juostų „Kitas pasaulis“ žvaigždė Michaelas Sheenas.

Filmo pagrindas – ketvirtoji kultinės rašytojos Stephenie Meyer „Saulėlydžio“ serijos knyga. „Brėkštanti aušra“ – įvadas į Belos (akt. Kristen Stewart), kaip vampyrės, gyvenimą. Siužeto smulkmenos saugomos itin kruopščiai, tačiau internete jau pasirodė gandų, jog paskutiniuose sagos filmuose Bela ištekės už Edvardo ir net susilauks palikuonio.

Taip pat kaip ir paskutinės Poteriados dalys, naujausi „Saulėlydžio“ sagos filmai pasirodys suskaidyti į dvi dalis. Pirmąją „Brėkštančios aušros“ dalį, kurios nuotraukas šiuo metu turime galimybę pamatyti, išvysime jau šių metų lapkričio 16 dieną, tuo tarpu antroji juosta kino teatrus žada pasiekti 2012-ųjų pabaigoje. Abu filmus režisuos Billas Condonas.

Anot studijos „Summit Entertainment“ finansininkų, paskutinės dvi „Saulėlydžio“ sagos dalys planuoja uždirbti apie 1,2 milijardo dolerių. Šias prognozes paskelbė vienas tinklalapis, kuriam į rankas pakliuvo konfidenciali „Summit Entertainment“ finansinė ataskaita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius