Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 09 14

Vilniuje apsilankys visame pasaulyje garsi kino žvaigždė iš Japonijos

Rugsėjo 15 d. į Vilnių atvyksta pasaulinio lygio kino aktorė iš Japonijos Kaori Momoi, kuri dalyvaus didžiojoje režisieriaus Mario Martinsono filmo „Amaya“ premjeroje, įvyksiančioje Vilniaus kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ tą pačią dieną.
Filmas „Amaya“
Filmas „Amaya“ / Kadras iš filmo

„Tai istorinis vizitas. Nedažnai pasitaiko, kad tokio kalibro asmenybė aplankytų Lietuvą ir Vilnių. Tai milžiniška garbė ne tik mums, filmo kūrėjams, bet ir visai šaliai bei jos sostinei. Patikėkit, derybos dėl jos atvykimo buvo labai ilgos ir sudėtingos“, – Kaori Momoi vizitą komentavo šios tarptautinės kino koprodukcijos režisierius Maris Martinsonas.

Filmų „Geišos išpažintis“, „Japoniškas vesternas“, „Saulė“ žvaigždė Lietuvos sostinėje susitiks su Lietuvos Respublikos kultūros ministru, Vilniaus miesto savivaldybės vadovais ir Japonijos ambasadore. Taip pat aktorė apsilankys gražiausiuose Vilniaus ir jo apylinkių vietose, užsuks į vilniečių pamėgtą Čiunės Sugiharos sakurų parką.

Honkonge pastatyto filmo „Amaya“ premjerą savo dalyvavimu pagerbs Honkongo ekonomikos ir prekybos rūmų Londone generalinė direktorė Agnes Allcock, kuri dėl filmo pristatymo Vilniuje atšaukė savo vizitą į Stokholmą.

Lietuvos žiūrovai galės išvysti režisieriaus Mario Martinsono filmą „Amaya“ premjeriniuose seansuose ne tik Vilniuje, bet ir Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius