Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išleista prancūzų mados guru Geneviève Antoine-Dariaux knyga „Elegancijos gidas“

Geneviève Antoine Dariaux „Elegancijos gidas“, iš anglų kalbos vertė Giedrė Nenartavičiūtė. Viršelio dailininkė Milena Grigaitienė. VAGA, 2015 m.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Vaga“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Prancūzų mados guru Geneviève Antoine-Dariaux dar vaikystėje mieliau lydėdavo mamą pas siuvėją, negu eidavo į kiną. Intuicija ir talentas drabužių bei papuošalų dizaino srityje nuvedė ją į Nina Ricci mados namus, kuriems ji daugelį metų vadovavo, padėjo įkurti ir nuosavus mados namus.

Savo patirtį ir įžvalgas ji surašė knygoje Elegancijos gidas, kuri šiandien mados ekspertų vadinama Stiliaus Biblija. Laikui ir mados tendencijoms nepavaldūs autorės patarimai – nuo aksesuarų iki elgesio manierų – skirti įvairiausioms moters gyvenimo situacijoms. Šios knygos tikslas ne pristatyti skirtingus ir madingus įvaizdžius, o aptarti tą vienintelę – savęs puoselėjimo – eleganciją ir jos santykį su mada.

Kaip sako Geneviève Antoine-Dariaux, elegancija, kaip ir grožis, yra harmonija, tik grožis dažniausiai – gamtos dovana, o elegancija – kūrybos rezultatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius