-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Knygoje vaikams – ekspedicija iš Marso į Žemę

Raimondas J. Nabus. Mažas baltas. — Vilnius: Mažoji raidė, 2014. 192 p.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos nuotr.
Temos: 2 Knygos Literatūra

Dar viena „Mažosios raidės“ išleista R. J. Nabaus knyga – stebuklinga ir nuotaikinga istorija, kurios veiksmas iš Marso persikelia į žemę.

Marse visi žino, kad pelės būna tik žalios arba raudonos. Bet ką daryti, kai raudonai pažymėtame narvelyje gimsta dar neregėtas žvėris – baltas peliukas. „Tokios spalvos pelės gyvena tik vienoje vietoje! – sušunka vienas mokslininkas. – Ta planeta vadinasi Žemė.“ Mokslininkai pasišauna kuo daugiau sužinoti apie šį gyvūną ir vienbalsiai nusprendžia surengti ekspediciją į Žemę, kuriai vadovautų žymus keliautojas ir puikus pilotas Kubas Lumbas. Kartu su juo kelionei ruošiasi profesorius Zimbardas ir jo padėjėjas Lenis. 

Knyga tikrai patiks nuotykių mėgėjams. Įdomu tai, kad pagrindinis knygos veikėjas Mažasis Baltas iki pat pabaigos išlieka tuo sujungiančiu ir herojų likimus nulemiančiu personažu, nors tiesiogiai nuotykiuose dalyvauja bene mažiausiai. Man patiko smagūs veikėjų charakteriai, jų ryžtingumas ir drąsa, įveikiant nepažįstamas situacijas, pratinantis prie žmonių pasaulio. Svarbiausia, sujungiančia pasakojimo gija tampa draugystė. Rekomenduočiau jaunesnio mokyklinio amžiaus vaikams. Išmoningas, įtraukiantis pasakojimas, žavingos iliustracijos, patogus šriftas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius