-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 28

Akustinis „Sielos“ albumas – jau šią savaitę internete

Akustinė „Sielos“ vinilo plokštelė „Visa matanti akis“ prekyboje pasirodys gruodžio 7 dieną, tačiau jau šią savaitę šį albumą internete galima ir išgirsti, ir jau netrukus – įsigyti. Nuo šiandien albumo dainų galima klausytis lietuviškos muzikos portale myliumuzika.lt, o nuo ketvirtadienio, gruodžio 1 dienos, albumą „Visa matanti akis“ galima įsigyti „Amazon“ tinkle. Artimiausiu metu jis pasirodys „iTunes“, „Napster“ bei kitose pasaulinėse muzikos parduotuvėse.
„Siela“ Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčioje
„Siela“ Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčioje / Grupės archyvo nuotr.
Temos: 1 „Siela“

Šį rudenį Šv.Kotrynos bažnyčioje įrašytą albumą „Siela“ pristatys specialiais koncertais gruodžio 9 dieną Vilniuje, muzikos klube „Brodvėjus“ ir gruodžio 10 dieną Kaune, muzikos klube „Džem’pub“. Šį albumą muzikos kompanija M.P.3 išleis dviem formatais – skaitmeniniu ir vinilo plokštele.

„Visa matanti akis“ taps pirmąja akustinio koncerto vinilo plokštele Lietuvoje. Ji bus išleista ribotu 333 vienetų tiražu ir šiuo metu yra spaudžiama Čekijoje. „Sielos“ koncertas šv. Kotrynos bažnyčioje rugsėjo mėnesį buvo surengtas specialiai, kad būtų įrašytas vinilo plokštelei. Naująją vinilo plokštelę bus galima įsigyti grupės koncertų metu ir Vilniuje esančioje krautuvėlėje „Vinilo studija“ (Pylimo g. 41, www.vinilas.lt). Gruodžio 7 dieną 17.30 val. į „Vinilo studiją“ grupė atvyks pasirašyti pirmųjų plokštelių jų pirkėjams.

Vinilo plokštelė „Visa matanti akis“ taip pat yra pirmasis leidinys pažymėtas specialiu dešimtmetį švenčiančios agentūros M.P.3 logotipu. Šis albumas iš viso jau yra vienuoliktasis „Sielos“ karjeroje. Ankstesnis grupės albumas „Euforija“ pasirodė prieš trejus metus (2008, M.P.3). Praėjusiais metais buvo išleistas ir šiai grupei pagerbti skirtas albumas „XX“ (2010, M.P.3), kuriame įvairūs atlikėjai – Andrius Mamontovas, Alina Orlova, „Lemon Joy“, „Thundertale“, Darius Mileris Nojus ir kiti –  įrašė „Sielos“ dainas.

Vinilo plokštelės „Visa matanti akis“ pristatymo koncertai:

Gruodžio 9 d., penktadienis – Vilnius, „Brodvėjus“, 20 val.
Gruodžio 10 d., šeštadienis – Kaunas, „Džem'pub“, 21 val.
Bilietus į „Sielos“ koncertą Vilniuje platina „Bilietų pasaulis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius