-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 25

Po metų tylos grupė „Karma“ pristato pirmąjį singlą iš antrojo albumo – „Gyvenimo pradžia“

Prieš metus, 2013 m. lapkričio 13 d. grupė Karma surengė ypatingą koncertą kartu su styginių kvartetu sostinės gyventojams Šv. Kotrynos bažnyčioje. Tai buvo paskutinis koncertas, su kuriuo grupė užbaigė pirmojo albumo „Užsimerksiu“ koncertų ciklą. Po koncerto grupė leidosi į kūrybinę kelionę antrojo albumo link. Praėjus šiek tiek daugiau nei metams grupė pagaliau dalijasi pirmąją daina iš būsimo antrojo albumo.
Antrojo albumo įrašų akimirkos / „Karma“/ Ryčio Šeškaičio nuotr.
Antrojo albumo Įrašų akimirkos / „Karma“/ Ryčio Šeškaičio nuotr.

 Grupė Karma neslepia džiaugsmo galėdami nutraukti tylos įžadus. „Sunku patikėti, kad jau esame labai arti galutinio rezultato. Studijoje darbavomės beveik pusę metų ir įdėjome daug darbo, o svarbiausia – širdies bei nuoširdumo.

Kai pradedi įrašinėti albumą, lauki akimirkos, kada galėsi pasidalinti darbo vaisias, bet niekada negali būti tikras, kada ta akimirka ateis. O ta diena yra šiandien, todėl esu begalo laimingas“ – sako grupės lyderis Kazimieras Likša.

Pirmasis singlas yra titulinė antrojo albumo daina. Grupės lyderis įsitikinęs, jog šie du žodžiai geriausiai atspindi albumo nuotaiką. „Gyvenimo pradžia – tai akimirka, kurios laukiame kiekvienas.

VIDEO: Karma - Gyvenimo pradžia (Lyric Video)

Pirmasis mūsų albumas kalbėjo apie savirealizacijos problemą. Jis buvo bandymas paskatinti visus siekti savo tikslo. Šis albumas yra daug konceptuolesnis ir nuoseklesnis. Jame nagrinėju žmogaus vidinio pasaulio vertybes per savo paties prizmę.

Tai nuoširdžiausios dainos, kuriose naudodamas metaforas aš atskleidžiu savo dviejų gyvenimo metų kelius ir klystkelius, kurie nuvedė ten, kur dabar esu. O tai yra gyvenimo pradžia.“ – pasakojo K. Likša.

Singlas „Gyvenimo pradžia“ yra tik pati pradžia naujo muzikinio etapo. Grupė planuoja jau kitų metų pradžioje surengti albumo pristatymo turą per Lietuvą, kurio metu stengsis aplankyti visus pagrindinisu regionus. Tačiau iki turo neleis pamiršti apie save. Iki koncertų pradžios grupė žada dar kelių singlų bei vaizdo klipo paleidimą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius