-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 27

„Queen“ gerbėjai mano pagaliau atradę Freddie Mercury kapą

Vieta, kur laikomi „Queen“ vokalisto Freddie Mercury pelenai, buvo likusi paslaptimi jau dvi dešimtis metų, tačiau rasta metalinė lentelė rodo, kad legendinis dainininkas gali būti palaidotas Londone, praneša „Spin“.
Freddie Mercury
Freddie Mercury / „Scanpix“ nuotr.

Nors anksčiau buvo žinoma, kad muzikanto palaikai 1991 metų pabaigoje buvo kremuoti, iki šiol nebuvo aišku, kur buvo laikomi pelenai. Tačiau gerbėjai, tikėtina, galų gale atrado, kad F.Mercury palaikai yra Vakarų Londono kapinėse.

Ant kapinėse rastos metalinės lentelės užrašyta: „Prisimename su meile Farrokhą Bulsarą, 1946 rugsėjo 5 – 1991 lapkričio 24“. F.Mercury savo vardą iš F.Bulsaros pasikeitė netrukus, kai subūrė „Queen“ 1971 metais. Lentelėje taip pat įrašytas ir užrašas prancūziškai „Visada būti šalia tavęs. Su visa savo meile, M.“. Manoma, kad „M.“ yra F.Mercury merginos Mary Austin inicialas.

M.Austina ne tik paveldėjo „Queen“ žvaigždės prabangius namus Kensingtone, tačiau, manoma, jai atiteko ir dainininko pelenai. Nors per du dešimtmečius buvo keliama nemažai versijų, kur yra F.Mercury amžino atilsio vieta, tik ji viena žinojo tiesą. Tačiau pagaliau atrodo, kad gerbėjams gali būti pateiktas atsakymas.

„Visi žino, kad Freddie buvo kremuotas Žaliojo Kensalo kapinėse 1991 metais, – britų “Mirror„ sakė vienas gerbėjas. – Tačiau iki šiol visiška paslaptimi buvo išlikusi vieta, kur laikomi jo pelenai. Anot kai kurių biografijų, jo pelenų niekas net nepasiėmė iš krematoriumo daugiau nei metus. Šis atradimas yra labai jaudinantis!“

Visi „Spin“ atkreipia dėmesį, kad rasta lentelė dar nereiškia, kad ten yra ir jo pelenai – galbūt memorialinė lentelė palikta tik dėl to, kad šių kapinių krematoriume buvo sudeginti legendos palaikai? Taigi, nors M.Austin paslaptis gali vis dar nebūti atskleista, F.Mercury gerbėjai dabar bent turės vietą, kurią galės aplankyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius