-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Euroblogas GYVAI“ kviečia į diskusiją: „Genetiškai modifikuoti produktai pamaitins ar numarins žmoniją?“

Pastaruoju metu visuomenė visoje Europoje vis labiau nerimsta dėl produktų, kurių sudėtyje yra genetiškai modifikuotų organizmų (GMO). Svarstoma, ar genetiškai modifikuotus produktus vartoti yra saugu, ar jie padės išspręsti maisto stygiaus problemą. Vieni į juos žiūri skeptiškai ir pesimistiškai, kiti skatina GMO plėtrą kaip būtiną biotechnologijų ir inovacijų skvarbą mūsų gyvenime.
Daržovės
Daržovės / Organizatorių nuotrauka

Lapkričio 10 d. (trečiadienį) 18 val. bare „Woo“ (Vilniaus g. 22, Vilnius) kolektyvinis tinklaraštis Euroblogas.lt organizuoja antrą neformalią „Euroblogas GYVAI“ diskusiją, kurios tema „Genetiškai modifikuoti produktai pamaitins ar numarins žmoniją?“. Diskusijos metu skirtingas pozicijas pareikš psichologas, LR Seimo narys dr. Gediminas Navaitis ir Vytauto Didžiojo universiteto Gamtos mokslų fakulteto dekanas prof. dr. Algimantas Paulauskas. Kalbėsime apie tai,  kokią įtaką GMO daro mūsų kasdieniam gyvenimui, ar mes pakankamai apie juos žinome, kokios grėsmės kyla ir kokios galimybės atsiveria įsileidus GMO į maisto produktų gamybą. 


Euroblogas.lt – tai kolektyvinis tinklaraštis, kuriame skirtingų pomėgių ir įvairią gyvenimo patirtį turintys autoriai dalijasi savo mintimis ir įžvalgomis apie Lietuvą Europos Sąjungoje, Europoje vykstančius politinius, ekonominius, kultūrinius ir socialinius procesus. Tinklaraščio iniciatorius – Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius