-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvūnų globėjų gimtadienyje – pamokos, kaip sutarti su šunimis

Gyvūnų globos tarnyba „Pifas“, šunų dresavimo mokykla „Reksas“ bei prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ kviečia kartu švęsti „Pifo“ gimtadienį ir pristato renginį „Šuo - mano draugas“.
Šuo
Šuo / Arūno Švelnos/BFL nuotr.

Šventė ir edukacinis renginys įvyks sekmadienį nuo12 val. lauke, prie prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“.

Šventės metu šunų dresavimo mokyklos „Reksas“ auklėtiniai demonstruos savo pasiekimus, o profesionalūs instruktoriai papasakos apie šunų auklėjimą, psichologines šunų savybes, santykius su šeimininku. Vaikai bus mokomi elgtis taip, kad būtų saugūs šalia šuns. Renginio pabaigoje bus surengtos šunų šuolio į tolį varžybos, kuriose galės dalyvauti visi norintys.

Be kita ko, gyvūnų globos tarnybos „Pifas“ savanoriai dalins įvairią šviečiamąją medžiagą, rinks aukas beglobiams gyvūnams prižiūrėti.

Pasak renginio organizatorių, žmonės turi žinoti, augintinis namuose reikalauja nuolatinės priežiūros ir atsakomybės. Šuo – mūsų draugas ir... priešas. Didelį visuomenės nepasitenkinimą sukelia agresyvių šunų išpuoliai, keliamas triukšmas, pievelėse paliekami ekskrementai. Tačiau dėl to kaltas ne tik augintinis, bet ir jo šeimininkas. Renginio organizatoriai primena, kad kiekvienas šuo – ir mažas, ir didelis, ir veislinis, ir mišrūnas - turi būti dresuojamas, auklėjimas. Šeimininkas, prieš įsigydamas šunį, privalo šį sprendimą priimti atsakingai, įvertindamas visas galimas išlaidas, nepatogumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius