Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Klaipėdoje muzikinių prisiminimų vakarėlis – „KIWI Nostalgia“

„Kiwi“ – dar nei metų neturintis klubas, kuris ruošiasi užbaigti savo pirmąjį šokių muzikos sezoną su prisiminimais ir galbūt būsimų naujų vakarėlių ciklu. Gegužės 8 dieną „Kiwi“ startuoja vakarėlis „KIWI Nostalgia“, su pilnu klubo rezidentų užtaisu (Manchini, Uncle Roll, DruGys) ir svečiais (Dj Sun, Martynas M).
Vakarėlio reklama
Vakarėlio reklama / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Kiwi“

Mintis surengti muzikinių prisiminimų vakarą „KIWI Nostalgia“ kilo sulaukus daugybės lankytojų pageidavimų bei prašymų grįžti į praėjusius muzikos laikus. Ši idėja bus įgyvendinta jau šį savaitgalį ir su kaupu!

Nors ir prisiminimai, tačiau be šiuolaikinių technologijų neapsieina. Šeštadienio vakarėliui, „Kiwi“ dj‘ai ruošiasi atkapstyti iš „voratinkliais apsitraukusių“ kompiuterio kampų seniausius ir didžiausią nostalgiją keliančius kūrinius.

Organizatorių nuotr./Vakarėlio reklama
Vakarėlio reklama

Tiek rezidentai, tiek klubo svečiai uostamiesčio publikai – senai pažįstami, todėl puikiai žino ir prisimena, kokie kūriniai prieš keletą metų buvo karščiausi ir laukiamiausi klaipėdiečių šokių aikštelėse.

Vakaro svečio Dj Sun nuomone, – „Jeigu dj‘us už pulto sugeba nuspėti publikos norus, tuomet visi jo grojami kūriniai skambės kaip „geri“, salę apims euforija, ir visiškai nesvarbu ar tai 2001, ar 2010 metai ir kada išleistas kūrinys. Vienas iš tokių, galinčių „parklupdyti“ klausytoją ir dabar – Peter Heler pres. Stylus Trouble „Sputnik/Junior rec“.

Publikos pageidavimu, Manchinis žada gražinti legendinį Stella Nova kūrinį „Quiet Nights (Chris Walsh & Jeremy Coutre Extended Mix)“, kurio vokalui abejingų nelieka ir dabar. Rezidentas prisimena, kaip patys kūrinio autoriai grojo šį kūrinį tokiu metu, kai daugelis jau valgė pusryčius. „Salė buvo pilna, visi šoko ir iš laimės spiegė, o dj’ai, apimti nevaldomo muzikos jausmo, užsilipo net ant dj pulto! Tuo metu tikrai niekas nesiruošė namo, nes salę buvo apėmusi vienybė – muzika!“, – įspūdžiais, iš praeities, dalinasi Manchinis.

Klubo rezidentas Uncle Roll prasitaria, –„KIWI Nostalgia“ – tai kūriniai, kuriuos išgirdus kiekvienam prisiekusiam klubinėtojui pašiurpsta odą ir kūną užvaldo adrenalinas. Jausmas – kurį žino ir atpažįsta kiekvienas, save gerbiantis, klubinio ritmo gerbėjas.“

Vakarėlis nusimato pilnas nostalgijos ašarų ir nevaldomų muzikos jausmų. Nestovėk tamsiausiame šokių aikštelės kampe, o dalinkis su ilgesiu prisimenamus šokių judesius šeštadienį su „Kiwi“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius