-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Valgau tortą į „Mondayjazz“ vyrų sveikatą – šiandien jie švenčia 3-iąjį savo gimtadienį. Būkit, chuliganai! Tuo tarpu vakarėlių sostinės naktys – pilnos, oi kokios pilnos. Ar jau sugalvojot, kur eisim judėti?
Viena iš tikrosios grupės „The Puppini Sisters“ narių
Viena iš tikrosios grupės „The Puppini Sisters“ narių / „Scanpix“ nuotr.

Vaizdžiai

Video menininkų duetas „Fullscreenvjs“ savo antrojo gimtadienio proga kviečia vienai nakčiai iškeisti realybę į gyvus vaizdus. Veiksmas – šiąnakt naktiniame Vilniaus klube „WOO“. Gyvi vaizdai užpildys sąmonę, pasakos istorijas ir šaltoms sienoms įkvėps elektroninės muzikos pulso.

„Fullscreenvjs“ kartu su „Video projektais“ ir tokiais vaizdo meistrais, kaip Rüt Rüt, Eimis (Dublicate), VJ Suckmafinger, Tomas Brazys (VJ ilvijas), VJ Kultūrinis veiksmas bei Gintare Sokelytė, perims tris realybės dimensijas į savo rankas. Gimtadienio dalyvius pasitiks vaizdais nuspalvoti Radvilų rūmai, klube „WOO“ keturias stogą laikančias sienas pakeis video projekcijos, o „Fullscreenvjs“ vaizdų šaltiniu pavers gyvą žmogų. Vizualizacijų naktį lydės kokybiškos elektroninės muzikos variacijos. Jubiliatus sveikins Golden parazyth vs. K@, Endis (VSG), Loranas Vaitkus, Nespo ir Delonge. Būnam!

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–20 Lt.

Trankiai

Bailė! Šiąnakt! Bare „Satta“! Su Mamania, Tomu Boo, Ophex ir vakaro  žvaigžde BeartOnBeats.
Didžiąją savo karjeros dalį, kuri tęsiasi jau penkiolika metų, praleidęs hip hopo kultūros sūkuryje, įsteigęs keletą leidyklų ir Talino publikai pateikęs Grand Master Flash, Dj Premier, Pete Rock, Alkaholics etc. pasirodymus, Bert'as pastaruoju metu nemažai laiko skiria baile funk, baltimore, kuduro ir dubstep sklaidai Estijos ir aplinkinių šalių klubų šokių aikštelėse. Aha, atėjo ir mūsų metas. Apie vakarėlio šeimininkus Mamanią ir Tomą Boo jau žinom, tad belieka mauti į „Satta“. Pasimatom ten.

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–20 Lt..

Persikūnijimas

Ei, rytoj „Tamsta“ vairą į rankas ims žavingos merginos, greta kurių vaikinai liks antrame plane. Sceną papuoš vokalistės Monika Liubinaitė (kuri be kita ko yra ir „Silence Family“ šeimos narė), Rūta Švipaitė bei Indrė Jurgelevičiūtė, kurios tą vakarą taps „Puppini Sesėmis“. Koncerte „Tribute to Puppini Sisters“ merginos, padedamos profesionalių muzikantų, užlies klubo erdves įmantriomis retro futuristic vanguard stiliaus melodijomis. Šis stilius buvo priskirtas tikrosioms „The Puppini Sisters“, kurios į savo kūrybą įmaišė ir svingo, ar net burleskos elementų. Bus gražu ir moteriška.

Kada – nuo 21 val. Kiek – 10 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius