-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodykit meilę muzikai

Kai ateina viena diena metuose, kai visi turi galimybę parduoti absoliučiai visą raudonos spalvos šlamštą... „Look Like....“ pagerbdami kioskelių pasididžiavimą – priklijuojamas raudonas širdeles, kviečia parodyti meilę muzikai – mūsų gyvenimo garso takeliui!
Parodykit meilę muzikai
Parodykit meilę muzikai / Organizatorių nuotr.

Kai mes užsimerksim, tu mums rėk! Kai mes šoksim, tu galėsi paspausti „pause“ mygtuką. Sulaikyti ir įsiminti tai, kas sukelia visus stiprius jausmus kuriuos myli ir kuriems meldiesi. Per šią dieną, mes tavęs nepaliksim vieno, padovanosim antrąją pusę. Tą, su kuria galėjai pasiūbuot pagal muziką tik fantazijose prieš užmiegant.

Ateik, nes mes norim būti tavo meilės objektu. Ir tuo raudonu lipduku ant pradinuko skruosto... Norim sutilpt į vieną sakinį nuo „Love is..“ kramtomos gumos pakelio, ir širdelės statulėle, kioske,  norėtumėm būti... Stipriai norim, kad ne sveikintum, o liestum....ir negalėtum naglai meluot, atėjęs pas mus atgal, prisiuostęs kito, svetimo žmogaus...Norėtumėm ko nors tikro, o ne komerciško… ir , kad pasakytum tai, ką nori, tiesiai į akis, o ne per A2. Ir dar labai norim, kad mes taptumėm kaip Chuck'o Noriso parodija.. kuri viską gali, tik negali niekaip pasibaigt... Prisiminėm, kad norim būti labiau sukalbamesni, kad išdrįstum paprašyti to, ko norime abu. Ir dar kai ko norėtumėm...ir tik trumpai, tik vieną dieną, kol isteriškai poruosis aplinka.

Visa tai galėtumėm, nes norėtumėm, pasakyti tau… ir tu žinai kur. Mes nesufleruosim nieko, necenzūruosim nieko, paliksim atvirą erdvę tau, tavo jausmam... tavo ekspresijai. Turi atsiminti vieną: „What happens in Woo stays in Woo“

 Susitiksim. 2010 02 13 @Woo. Būk

Live: „Commix Funky Sound“

Imantas ( vokalas ) 
Gabija ( vokalas )
Kastis ( klavišai )
Vytukas Rasimavicius ( gitara)
Gediminas Svilas ( bosas )
Gediminas Augustaitis ( mušamieji )

Dj's:

SiSi ( Zip Fm )
Edvinas ( Look Like... )
Amber Slou ( Look Like... )
Weedines ( Look Like... )

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius