-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šaltą žiemą – madinga naktis

Naujieji Metai visus pasitiko dideliais šalčiais ir didžiulėmis sniego pūgomis, o tai labai koreguoja kasdieninę mūsų aprangą.
Vakrėlio skrajutė
Vakrėlio skrajutė / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Naktis Mada

Negana to, po Naujųjų Metų siautulingų naktų, reikėjo gero poilsio, tad po gero poilsio – sausio 22 dieną, Klaipėdos „Nesė Pramogų banko“ naktiniame klube „Nesė Relax“ madingas, fatališkas, žiemiškai ugningas „MP Models Night – Winter White Fashion“ vakarėlis.

Daugeliui tokiu oru, kyla klausimas, kaip apsirengti, kaip originaliau susišukuoti, kokią rūbų spalvą pasirinkti. „MP Models“ padės kiekvienam.

Sausio 22-ąją vykstančio vakarėlio metu, kiekvienas išvys kailinių kolekciją bei žiemai skirtų batų pristatymą. O ką įdomaus ir originalaus pasidaryti su savo plaukais, merginos galės ne tik išgirsti bet ir pamatyti.

Taip pat vakarėlyje bus galima grožėtis žiemišku, trapiu baleto šokėjos pasirodymu bei ugningu ir karštą vakarėlio pabaigą žadančiu flamenko šokiu.

Kaip ir kieviename „MP Models Night“ vakarėlyje, taip ir šiame, kiekvieno laukia „Foto Studija“, prie kurios visus pasitiks tikra žiemos karalaitė, o nuotraukas kiekvienas galės gauti nemokamai. Vakarėlyje taip pat bus galimybė laimėti „MP Models Nuolaidų Kortelę“, laukia ir kitos staigmenos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius