-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiama „Brodvėjaus“ prikėlimo iš pelenų akcija (nuotraukos, video)

Prieš porą savaičių ugnies suniokotas muzikinis klubas „Brodvėjus Pub“ nežada pasiduoti ir skelbia akciją, kviečiančią ištikimiausius savo lankytojus ir visus muzikai neabejingus žmones prisidėti prie jo atstatymo. Jeigu gelbėtojų pajėgos bus sutelktos sparčiai, vasaros pradžioje galima tikėtis klubo atidarymo.
Ugnis veržiasi pro langus
Ugnis veržiasi pro langus / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Per aštuonerius metus daugeliui Lietuvos muzikos atlikėjų, žurnalistų, aktorių, pramogų verslo žvaigždžių, verslininkų, studentų ir miesto svečių „Brodvėjus Pub“ tapo antraisiais namais, kuriuose jie klausėsi gyvai skambančios muzikos, dainavo, šoko, susitikdavo su senais bičiuliais, žiūrėdavo krepšinio varžybas, šėldavo iki paryčių arba tiesiog draugiškai pakeldavo šalto alaus bokalą už savo mėgstamo klubo gyvavimą.

„Jeigu neskaičiuosime tų poros gaisrų, tai sėkmingai gyvuojame jau devintus metus – jeigu spėsime atsigauti, birželio pabaigoje tradiciškai ketiname švęsti savo gimtadienį. Per visą šitą laiką susibūrė tikrai nemažai žmonių, kurie „Brodvėjuje“ jaučiasi kaip namuose, todėl ištikus tokiai nelaimei norime paprašyti prisidėti prie klubo atstatymo, kad vasarą linksmybės toliau lietųsi laisvai“, – kviečia „Brodvėjus Pub“ direktorius Tomas Juknevičius.

 

VIDEO: Gaisras klube „Brodvėjus Pub“

 

Norintieji bent dalele prisidėti ir paspartinti klubo atstatymo darbus kviečiami paaukoti 5 arba 10 Lt, išsiunčiant trumpąją žinutę numeriu 19901 su tekstu „Brodvėjus 5“ arba „Brodvėjus 10“. Klubo atstatymo darbams galintys skirti didesnę pinigų sumą prašomi juos pervesti į „Brodvėjus Pub“ skirtą sąskaitą: UAB ,,Mindveka“, AB SEB bankas, a/s LT 89 7044 0600 0139 7915.

Galintys prisidėti savo darbu, statybinėmis medžiagomis ar vertingais patarimais taip pat labai laukiami muzikos klube. „Brodvėjus Pub“ atstovai mano, kad susitelkus klubą pavyks atgaivinti jau vasaros pradžioje.

Vilniečių ir miesto svečių pamėgtas „Brovdėjus Pub“ už pagalbą jį atstatant skolingas neliks. Visus vienokiu ar kitokiu būdu prisidėjusius prie šios akcijos, klubui atvėrus duris, gaus naujojo „Brodvėjus Pub“ VIP kortelę, kuri garantuos nemokamą įėjimą į visus klubo renginius. Be to, visi pagelbėjusieji bus paminėti atstatytojo „Brodvėjus Pub“ specialiai sukurtoje „šlovės sienoje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius