-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebins originaliai ir ne

Trečiadienio vakarą Lietuvos džiazo federacija ir vėl žada ypač malonų džiazo vakarą, kviesdama į projekto „Original and Not“ koncertą klube „Havana Social Club“.
Muzikos mėgėjai kviečiami į džiazo vakarą klube „Havana Social Club“.
Muzikos mėgėjai kviečiami į džiazo vakarą klube „Havana Social Club“. / „15min“ nuotr.
Temos: 2 Džiazas Muzika

Šiam projektui susibūrė trys džiazo muzikantai – Juozas Kuraitis – saksofonai, Eugenijus Kanevičius – kontrabosas ir Darius Rudis – mušamieji. Jie žada teigiamas emocijas ir gerą muziką bei galimybę kiekvienam nuspręsti, originalus tai džiazas ar ne.

„Original and Not“ projektas susikūrė specialiai šiandienos koncertui. Muzikantai jo metu demonstruos šiuolaikinio džiazo kompozicijas, sukurtas žinomų pasaulio džiazo kompozitorių, bei originalias savo kompozicijas. Muzikantų tikslas vienintelis – suteikti atėjusiems malonumą.

Eugenijus Kanevičius – vienas universaliausių Lietuvos džiazo bosistų, meistriškai atliekantis plačios stilistinės amplitudės muziką. Išradingas muzikas vienodai puikiai valdo ir kontrabosą, ir bosinę gitarą. Jo kūryba linksta į savitą muzikos filosofiją, ypač ryškią jo sakraliniuose džiazo projektuose. Per 20 metų džiazo scenoje Eugenijus Kanevičius yra grojęs bemaž su visais Lietuvos džiazo kūrėjais ir su kitų šalių atlikėjais. Antrasis vakaro muzikantas – sparčiai progresuojantis būgnininkas Darius Rudis išsiskiria meistriškumu ir universalumu. Jautrus akompaniatorius gali groti nuo flamenko ir latin iki moderniojo džiazo bei fusion. Trečiasis vakaro muzikantas – Juozas Kuraitis. Jis – jaunosios kartos lietuvių saksofonininkas, sugebantis atlikti labai skirtingą muziką.

„Original And Not“ projektą išgirsite šiandien „Havana Social Club“. Koncerto pradžia – 20 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius