-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susivieniję Lietuvos muzikantai rinks aukas Haičiui

Kol Lietuvos popžvaigždės spaudoje ir televizijoje verkia dėl sumažėjusių honorarų, šalies pogrindžio grupės ir atlikėjai buriasi dėl kilnaus tikslo ir kviečia į labdaros koncertą „Rock for Haiti“, kuris jau šį ketvirtadienį (vasario 4 d.) nugriaudės sostinės klube „Tamsta“.
Grupė „Flamingo“
Grupė „Flamingo“
Temos: 2 Muzika Haitis

Idėja surengti šį koncertą kilo šiuo metu Jungtinėje Karalystėje gyvenančiam grupės „Flamingo“ vadybininkui Tomui Ivanauskui.

„Nesvarbu, mes dideli ar maži, vyrai ar moterys, turtingi ar vargšai, ateina diena, kai mums prireikia pagalbos. Šį kartą atėjo mūsų eilė padėti. Per žemės drebėjimą Haityje šimtai tūkstančių žmonių žuvo ar buvo sužeisti, milijonai neteko pastogės, neturi maisto ir geriamojo vandens. Kviečiame visus, kuriems nesvetimos labdaros idėjos, ateiti į „Tamstą“ ir paremti tuos, kuriems dabar labiausiai reikia pagalbos“, – padėti ragina T.Ivanauskas.

Be jo atstovaujamos grupės „Flamingo“, nemokamai pasirodyti labdaros koncerte nė nesvarstę sutiko grupių „Biplan“, „Amberlife“, „Bekešo vilkai“, „Skyders“, „Colours of Bubbles“, „Grim City“ muzikantai ir „Skamp“ lyderis Viktoras Diawara su projektu „No DJ'S“. Koncertą paįvairins vaizdo instaliacijos, kurias kuria žinoma menininkė DJ Vesta.

Kelias valandas truksiantį koncertą pradėsiančių renginio iniciatorių – grupės „Flamingo“ – narys Julius Sičiūnas susirinksiančiųjų prašo nepamiršti kilnaus tikslo ir paaukoti tiek, kiek išgali.

„Būtų šaunu, jei visi susirinkusieji paaukotų didesnę sumą, nei ketina išleisti klubo bare“, – sakė muzikantas.

Aukas rinks Lietuvos Raudonojo Kryžiaus organizacijos savanoriai. Prieš koncertą ir per jį vyks „Voyage Voyage“ paroda, kurioje bus eksponuojamos nuotraukos iš kelionės į Haitį 2008 metais. Jas taip pat bus galima įsigyti už „kiek nori, tiek moki“.

Koncerto pradžia – 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius