-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus Brodas gyvas“ šeštadienį tapo traukos centru

Galbūt geras oras ir šventiška atmosfera lėmė, kad šeštadienį projektas „Vilniaus Brodas gyvas“ buvo kur kas gyvesnis ir sulaukė dar didesnio populiarumo nei pirmąją projekto dieną – penktadienį.
Antroji projekto „Vilniaus Brodas gyvas“ diena – šeštadienis
Antroji projekto „Vilniaus Brodas gyvas“ diena – šeštadienis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nusėsti džiaugėsi ne tik Lukiškių aikštės suoliukai, bet ir žolė, ant kurios sutūpė daugybė miestelėnų, neabejingų muzikai. Čia nuo ankstyvos popietės koncertavo jaunieji bardai, vėliau – save Brodo vaikais pristatantys muzikantai, pasirodė ir grupės „Saulės broliai“ bei „Avenue Acoustic“.

Trumpas simbolinis aukcionas ragino susirinkusiuosius už Brodo laikų daiktą paaukoti Vytauto Kernagio fondui. Tačiau šeštadienio vakarą žmonės labiau nei dalyvauti aukcione norėjo klausytis širdį šildančių dainų ir mėgautis sentimentalia nuotaika.

Tikriausiai būtų keista, jei scenoje ar šalia jos per tokį renginį žiūrovai nebūtų matę artimo Vytauto Kernagio bičiulio ir bendražygio Andriaus Kulikausko. Būtent jis sugalvojo pakoncertuoti kartu su anapilin iškeliavusiu Vytautu Kernagiu – jam beprotiškai fantastiškai dainuojant ekrane vaizdo įraše, A.Kulikauskas su grupe nutarė gyvai pritarti Lukiškių aikštės scenoje.

Taip mistiškai projektas „Vilniaus Brodas gyvas“ sujungė šiuos ir praėjusius laikus, o taip pat – gyvųjų ir jau iškeliavusių iš šios Žemės pasaulius.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Antroji projekto Vilniaus Brodas gyvas diena  aeatadienis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Antroji projekto „Vilniaus Brodas gyvas“ diena – šeštadienis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius