Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – paslaptingas Lady Gagų suvažiavimas (nuotraukos)

Daug praeivių ir užsienio turistų dėmesio šeštadienio vidurdienį sulaukė prie Vilniaus rotušės staiga susirinkusios Lady Gagos.
Lady Gagos nustebino Vilniaus gyventojus ir svečius
Lady Gagos nustebino Vilniaus gyventojus ir svečius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmiausia aplinkinių akį patraukė dvi keistai apsirengusios merginos, kurios į Rotušės aikštę atvažiavo riedžiais. Tačiau jos tebuvo ženklas, kad netrukus iš balto limuzino išlips dar dešimt Lady Gagos kopijų, kurios keliolikai minučių surengs Vilniaus centre nedidelį šou.

Netradiciniais kostiumais garsėjanti dainininkė įkvėpė tuziną lietuvaičių, kurių veidus dengė kaukės, skrybėlės, raiščiai, o tikrus plaukus slėpė perukai ir įmantrios šukuosenos. Merginos vilkėjo trumpučiais šortukais, masyviais karoliais, gipiūrinėmis netradicinių kirpimų suknelėmis, o viena jų netgi atkartojo garsiąją Lady Gagos suknelę, pasiūtą iš daugybės minkštų žaislų.

Iššokusios iš limuzino, Lady Gagos pasileido „Bad Romance“ dainą ir visiems smalsuoliams stebint, filmuojant ir fotografuojant atliko bendrą šokį. Keistų gražuolių būrį jau netrukus apspito ne tik jauni Lady Gagos gerbėjai iš Vilniaus, bet ir užsienio turistai. Paslaptingos Lady Gagos susirinkusiuosius pavaišino rankų darbo sausainiais su užrašais „Lady Gaga“ bei mielai dalijo autografus ir fotografavosi su gera nuotaika užsikrėtusiais sostinės gyventojais ir svečiais.

Pasimėgavęs dėmesiu, jau netrukus visas būrys Lady Gagų susėdo į limuziną ir kaip atsirado, taip ir dingo paslaptingai. Sklinda gandai, kad šios merginos susikūrė tokius drabužius ir surengė šią akciją, siekdamos padaryti staigmeną Lady Gagą dievinančiai bičiulei ypatinga jos gyvenimo proga.

Tačiau galbūt tikrosios tiesos žinoti neverta – tegul kaip ir tikroji Lady Gaga taip ir jos pasekėjos slepiasi po paslapties drabužiais.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Lady Gagos nustebino Vilniaus gyventojus ir svečius
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Lady Gagos nustebino Vilniaus gyventojus ir svečius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius