Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 28

Airijoje gyvenantys motomanai kviečia suvažiavimą „Phantom Riders 2009“

Rugsėjo 12 d. Charlevilio pilies (Tullamore, Airija) kuorus drebins motociklų riaumojimas. Būtent čia Airijoje gyvenantys lietuviai motomanai jau į antrąjį suvažiavimą „Phantom Riders 2009“ sukvies visus, neabejingus motociklams, mylinčius laisvę, greitį ir vėją.
Airijos–Anglijos motomanų susitikimo, vykusio pavasarį Anglijoje, akimirkos.
Airijos–Anglijos motomanų susitikimo, vykusio pavasarį Anglijoje, akimirkos. / Rimanto Urbonavičiaus nuotr.
Temos: 1 Airija

Pavasarį vykusiame moto entuziastų susibūrime dalyvavo daugiau kaip šimtas moto sesių ir brolių. Šįkart tikimasi gerokai gausesnio dalyvių būrio, mat nutarta neapsiriboti tik savo tautiečiais, prie bendro šurmulio pakviečiant prisijungti ir airių, lenkų, latvių bei kitų tautų motociklų mėgėjus.

„Kaskart kelyje sutikęs kitą baikerį sveikindamasis nežymiai linkteli galva. Ar visada žinai, su kuo sveikinies? Atvažiuok. Sužinok.“ – lietuvių, anglų bei lenkų kalbomis kviečia renginio skrajutės bei plakatai.

Atvyksiančiųjų laukia seni draugai ir naujos pažintys, gausybė baikeriškų rungčių ir pramogų, troškinti kopūstai ir lietuviški šašlykai, ugnies šou, gyvos muzikos koncertas bei šokiai iki pat ryto pilies prieigose. Vienas laimingųjų iš susitikimo grįš kišenėje turėdamas Dubline neseniai naują tatuiruočių studiją atidariusio meistro Remio pažadą papuošti jo kūną šviežutėle tatuiruote, o pats laimingiausias namo parsivarys klasikinę 1958 metų laidos Jawa 350.

Suvažiavimo atidarymo metu motociklų variklių gausmo bei susikaupimo minute bus pagerbti moto broliai ir seserys, šiemet žuvę Airijos, Šiaurės Airijos bei Anglijos keliuose.

Motociklus vairuojančių bei po Motomanų vėliava besiburiančių lietuvių yra ne tik Airijoje, bet ir visoje Europoje. Itin vieningi ir stiprūs – Anglijoje gyvenantys motociklų mėgėjai. Jau malonia tradicija tapę bendri susibūrimai bei išvykos sulaukia vis daugiau susidomėjimo, o bendraminčiai, neabejingi vėjui, laisvei ir polėkiui, vis dažniau sveikinasi ne internetinių forumų platybėse, o tvirtai vienas kitam paspausdami dešinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius