Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aplink Juodąją“. Tbilisyje susitikimas su lietuviais ir naujas motociklo gedimas (nuotraukos)

Dvidešimt pirmos ekspedicijos „Aplink Juodąją“ dienos rytą Tbilisyje aplankėme vietinę lietuvių bendruomenę ir susipažinome su suvenyrų asortimentu.
Ekspedicija „Aplink Juodąją“
Ekspedicija „Aplink Juodąją“ / Edo Bareikos (emotions.lt) nuotr.

Apie pietus toliau turėjusi pajudėti ekspedicija vėl užstrigo dėl motociklo gedimo. Įtarimų sukėlė pašalinis garsas, sklindantis iš BMW GS1200 galinio tilto. Išardžius paaiškėjo, kad atsilaisvino galinio tilto stebulė. Pasikonsultavus su „Krasta Auto“ specialistais gedimą laikinai pašalinome. Manoma, kad tai gali būti pirmojo gedimo tęsinys. Tikimės, kad motociklas atlaikys iki kelionės pabaigos, kuriai pasibaigus „Krasta Auto“ pažadėjo pakeisti visą mazgą. Siekiant maksimaliai sumažinti apkrovas pažeistam galiniam tiltui motociklas toliau tęsia kelionę be jokio krovinio vien tik su vairuotoju. 

 Iš Gruzijos sostinės išvykom apie 20 valandą ir Juodosios jūros pakrantę pasiekėm jau naktį. Sutemus motociklininkų koloną sustabdė policijos patrulis pasiteiravęs ar neturim jokių problemų pasižymėjęs mūsų pavardes palinkėjo gero kelio. Artėjant prie jūros policijos akivaizdžiai daugėja. Prieš dieną Zugdidi mieste įvykdytas teroristinis aktas. Susprogdinus geležinkelį šį kartą aukų pavyko išvengti. Mieste kurį pravažiavome prieš kelias dienas pasak vietinių kiekvieną dieną pagrobiamas žmogus siekiant gauti išpirka. Naktį saugiai praleidome svetingojo mūsų draugo Goča prižiūrimoje stovykloje šalia magnetinio pliažo.

Mes esame:

N 42 00.966
E 041 45.349
Aukštis virš jūros lygio 21 metrai
Temperatūra: +32
21 dieną įveikta 361 km
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius