Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje balandžio 1-ąją – pokštai apie rašiklį su atmintimi ir britų futbolininką Beckhamą

Nustebote išgirdę, kad britų futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas įsidarbino Australijos rinktinėje, arba sužinoję apie segiklį, kuris siunčia žinutes į socialinį tinklą „Twitter“? – Neužmirškite, kad šiandien – balandžio 1-oji.
D.Beckhamas Milane
D.Beckhamas Milane / „Scanpix“ nuotr.

Žiniasklaida, kompanijos, tinklalapiai ir kiti ketvirtadienį palaikė tradicijas ir skelbė įvairius Melagių dienos pokštus, nors kai kurie iš jų atrodė absurdiški.

Australijos rašiklius gaminanti kompanija „Artline“ viename laikraštyje ir savo tinklalapyje www.artline.com.au reklamavo savo naują gaminį: plunksnakotį, kuris prisimena viską, ką rašote.

„Nebesijaudinkite dėl pamesto pirkinių sąrašo arba labai svarbaus vardo ir telefono numerio, užsirašyto ant popieriaus skiautės, – sakoma „Artline“ skelbime. – Visa tai galėsite parsisiųsti vėliau – kai rašote arba renkate tekstą jums priimtinu būdu.“

Tradicija meluoti balandžio 1-ąją gyvuoja šimtmečius, tačiau neaišku, iš kur kilęs šis paprotys.

Pernai balandžio 1-ąją ši kompanija paskelbė apie rašiklį su įmontuotu elektroniniu sekikliu, kad jo niekas negalėtų nugvelbti.

Tinklalapis HowStuffWorks.com paskelbė apie perversmą interaktyviųjų technologijų srityje galintį sukelti naują prietaisą „Twapler“ – „dokumentų segiklį, kuris automatiškai siunčia žinutes „Bluetooth“ arba WiFi ryšiu į „Twitter“, kuriose tiksliai nurodoma, ką šiuo metu segate“.

„Ar tvarkote tyrimų projektą, ar mokesčių ataskaitas, ar savo skyrybų dokumentus – „Twapler“ išsiųs žinutę, kuria galės pasidžiaugti uolūs „Tweeter“ nariai“, – nurodoma pranešime.

Australijos nacionalinis transliuotojas ABC pateikė interviu su susižeidusiu futbolininku D.Beckhamu, kuriame buvęs Anglijos futbolo rinktinės kapitonas sakė ketinantis tapti Australijos nacionalinės rinktinės „Socceroos“ vadybininko pavaduotoju ir vesti komandą į pergales Pietų Afrikos Respublikoje šiemet vyksiančiame pasaulio čempionate.

Australijos Mervilumbos miestelio gyventojai vietos laikraštyje „Tweed Daily News“ perskaitė, kad filmo „Įsikūnijimas“ („Avatar“) režisierius Jamesas Cameronas atvyko apsižvalgyti po vietos atogrąžų miškus, kuriuose ketina filmuoti milžiniško populiarumo sulaukusios kino juostos tęsinį.

Tradicija meluoti balandžio 1-ąją gyvuoja šimtmečius, tačiau neaišku, iš kur kilęs šis paprotys. Pasak vienos labiau paplitusios teorijos, tokia tradicija susijusi su Grigaliaus kalendoriaus įvedimu ir šaipymusi iš tų, kurie laikėsi ankstesnio Julijaus kalendoriaus.

Daugelyje šalių gyvuoja paprotys, kad žmonės gali meluoti ir krėsti pokštus iki balandžio 1-osios vidurdienio, tačiau gali likti patys apšaukti balandžio kvailiais, jeigu taip elgiasi po pietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius