Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio futbolo čempionate – trumpesni šortai

Per šių metų birželio 11 – liepos 11 dienomis Pietų Afrikos Respublikoje vyksiančias planetos futbolo pirmenybes organizatoriai tikisi pritraukti ne tik vyrišką, bet ir moterišką auditoriją. Dėl to koreguojamos aprangos taisyklės – futbolininkų šortai bus per sprindį trumpesni.
Tikima, kad trumpesni šortai ne tik gražiau atrodo, bet ir patogesni
Tikima, kad trumpesni šortai ne tik gražiau atrodo, bet ir patogesni. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, tarptautiniai futbolo turnyrai didžiąja dalimi orientuoti tik į vyrišką auditoriją, be to, vangiai vyksta prekyba bilietais. Kad labiau pritrauktų dailiąją lytį, organizatoriai nutarė šiek tiek pakeisti aprangos kodeksą, o konkrečiai – šortų ilgį.

Šiuo metu futbolininkų šortai dengia šlaunis iki kelių. Tyrimai rodo, kad labiau apnuogintos raumeningos ir seksualios žaidėjų kojos prie televizijos ekranų ir į stadionus pritrauktų nemažai moterų.

Viena iš būsimojo pasaulio čempionato žvaigždžių Portugalijos rinktinės lyderis Cristiano Ronaldo pasveikino tokį organizatorių sprendimą. Anot jo, trumpesni šortai mažiau trukdys bėgant ir padės pasiekti didesnį greitį.

Legendinis Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjas, o dabar VMFD „Žalgiris“ ekipos strategas Igoris Pankratjevas 15min.lt patvirtino, kad anksčiau buvę trumpesni futbolininkų šortai ne tik gražiau atrodė, bet ir buvo patogesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius