Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Billas Gatesas kaip asmeninį marketingo konsultantą pasisamdė lietuvį

Billas Gatesas grįžta į „Microsoft“ ir asmeniniu konsultantu renkasi pasaulyje žinomą marketingo strategijos web 2.0 amžiuje konsultantą Liną Šimonį.
Billas Gatesas
Bilas Geitsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marketingas

„Laikai pasikeitė ir „Microsoft“ laukia nauji iššūkiai, susiję su web 2.0 ideologijos įsigalėjimu ir naujomis marketingo galimybėmis web 2.0 eroje. „Microsoft“ planuoja ir naujajame amžiuje būti lyderiu, todėl renka pačių geriausių specialistų komandą. Liną Šimonį pasisamdyti asmeniniu marketingo strategijos konsultantu paskatino jo parašyta el. knyga „The New Rules of Business Blogs“, – teigia „Microsoft“ įkūrėjas B.Gatesas.

„Pastaruoju metu dažnai bendrauju su įvairių sričių profesionalais iš viso pasaulio. Pastebėjau, kad užsieniečiai yra atviresni bendradarbiavimui nei lietuviai. Kai man parašė B.Gatesas, buvo iš tiesų netikėta. Tai, kad kompiuterinių technologijų pradininkas man patiki būti asmeniniu konsultantu, – didžiausias mano 17 metų darbo įvertinimas“, – sako L.Šimonis.

Neoficialiais duomenimis, amerikiečio ir lietuvio susitikimas artimiausiu metu numatomas Lietuvoje. Spėjama, kad B.Gatesas vizitą į Europą derins su skrydžiu į Londoną, kur šiais metais planuojama įkurti „Billo ir Melindos fondo“ biurą, rašoma pranešime spaudai.

L.Šimonis – 17 metų patirtį turintis marketingo strategijos specialistas, pirmojo lietuviško asmeninio puslapio apie marketingą www.pozicionavimas.lt autorius. L.Šimonis „BusinessWeek“ ekspertų grupės narys, el.knygų „The New Rules of Business Blogs“ ir „The 2 Marketing Steps Every Women's Basketball Team should make“ autorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius