-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

K.Brazauskienės viešbutis parduodamas, pinigai – Valdovų rūmams

Valdovų rūmų statybų gelbėtojų daugėja – Kristinai Brazauskienei priklausantį viešbutį „Crowne Plaza Vilnius“ mėginama parduoti Estijoje. Didelė dalis gautų pinigų turėtų būti skirta Valdovų rūmui statybai.
Skelbimas (2009-04-01)
Skelbimas (2009-04-01)

Ištisus mėnesius neradus išeities, kaip finansuoti Valdovų rūmų statybą, dabar netikėtai atsirado bent keli realūs investuotojai. Naujienų portalas 15min.lt šiandien jau rašė, kad milžinišką pinigų sumą Valdovų rūmų statybai nusprendė skirti bendrovė „Maxima“. Dabar aiškėja, kad pinigų jų statybai gali skirti ir Algirdas Brazauskas – pinigų kadenciją baigęs prezidentas ketina gauti pardavęs žmonai priklausantį viešbutį „Crowne Plaza Vilnius“.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./
A.Brazauskas su žmona Kristina

Naujienų portalas 15min.lt Estijos nekilnojamojo turto skelbimų portale rado įdėtą informaciją apie Vilniuje, M.K.Čiurlinio gatvėje, parduodamą pastatą. Atsidarę šį skelbimą randame nurodytą būtent K.Brazauskienei priklausantį viešbutį. Nurodoma kaina – 9 999 969 Estijos kronos.

Beje, dar praėjusią savaitę konservatorius Jurgis Razma siūlė A.Brazauskui parduoti žmonos valdomą viešbutį ir taip finansuoti Valdovų rūmų statybas.  „Jeigu jis taip rūpinasi, tegul parduoda abejotinu būdu privatizuotą savo „Draugystės” viešbutį ir paremia Valdovų rūmų statybas. Užtektų tos sumos, kurią gautų“, – sakė J.Razma.

Sutapimas ar ne, bet būtent po J.Razmos pastebėjimo skelbimas apie parduodamą viešbutį pasirodė Estijoje. Neaišku, ar visą sumą, pardavus viešbutį, kadenciją baigęs prezidentas ketina skirti Valdovų rūmams. Kol kas visos sandorio detalės slepiamos, o tai, kad šį pardavimą ketinta iki paskutinės minutės laikyti paslaptyje, liudija ir faktas, jog skelbimas pasirodė ne Lietuvos, o Estijos nekilnojamojo turto skelbimų portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius