-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktoras Diawara naudoja įdegio kremą ir ketina skustis plikai!

Grupės „Skamp“ narys Viktoras Diawara-Vee niekuomet neslėpė augęs Afrikos šalyje – Malyje. Tačiau jau kurį laiką Lietuvoje apsistojęs muzikantas 15min.lt prasitarė, kad gyvenamosios vietos pakeitimas turėjo įtakos odos spalvai, tad teko imtis specialių priemonių.
Viktoras Diawara-Vee
Viktoras Diawara-Vee / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

„Tam, kad oda išliktų tamsesnė, tenka naudoti pagal specialią receptūrą pagamintą kremą. Soliariumuose lankytis labai nesveika, tad prireikė ieškoti alternatyvių priemonių. Išmėginau šiuolaikinius purškiklius, žolelių nuovirus, tepamą gelį. Kai visa tai nepadėjo, man pagalbos ranką ištiesė viena Malyje gyvenančių etninių grupių“, – sakė V.Diawara.

„Skamp“ narys pasidalijo įtarimais dėl keistos saulės spinduliuotės, mat Lietuvoje nusiplauna ne tik per vasarą sukauptas, bet ir įgimtas įdegis, kaip jo paties. Neatmetama, kad odoje esantį pigmentą melaniną galėjo paveikti ir Černobylio atominės elektrinės avarija 1986-aisiais.

„Tamsinantį dirbtinio saulės įdegio kremą sukūrė dogonai. Tai nedidelė Afrikos tauta, gyvenanti Malio teritorijoje Bandiagros plynaukštėje. Tarp jų yra pašvestųjų, kurie amžiais slepia įvairias mistiškas receptūras. Kalbama, kad turi ir amžinos jaunystės, ir grožio eliksyro. Manasis kremas nėra toks ypatingas, tačiau lengvai tepamas ir neatrodo taip, lyg būtų pigmentinių dėmių“, – tikino V.Diawara.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Vilius Alesius: dėl šukuosenos kalta krizė!
Vilius Alesius

Skusis plikai!

Įprastai apie asmeninį gyvenimą nelinkęs atvirauti V.Diawara šįsyk nustebino ir kita naujiena – „Skamp“ narys turės skustis plikai. Dėl ko Vee ryšis tokiems radikaliems išvaizdos pokyčiams? Atsakymas labai paprastas. „Pralaimėjau lažybas. Susilažinome su Viliumi Alesiumi, kas nuo Naujųjų numes daugiau svorio. Aš numečiau 3 kg, o jis 3,5 kg“, – apgailestavo muzikantas. Su savo garbanomis jis atsisveikins per labdaros koncertą.

„Jau sumanėme projektą „Plikos vyrų galvos“. Mūsų debiutas – per Gatvės muzikos dieną. Kartu su manimi šoks ir dainuos Arnoldas Lukošius ir Algis Ramanauskas-Greitai. Taip pat su mumis prasidainuoti prieš „Euroviziją“ žada Jurgis Didžiulis“, – šypsojosi V.Diawara.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius