Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Svynis Todas“ grįžo ir su repo elementais (nuotraukos)

Naktiniame klube „Woo“ penktadienį vyko neeilinė programa, kurioje pristatytas į sceną grįžtantis „Svynis Todas: demoniškas kirpėjas“.
Akimirkos is operos solistų pasirodymo naktiniame klube.
Akimirkos is operos solistų pasirodymo naktiniame klube. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Klube pasirodė garsūs operos solistai: Rafailas Karpis, Dainius Stumbras, Asmik Grigorian. Pasirodymą stenktasi pritaikyti būtent jaunimui, atsisakyta klasikinės muzikos ir arijų. Ypač pasistengė R. Karpis – jo dainavimas turėjo net repo elementų. Taip pat buvo suvaidinta scena iš garsiojo muzikinio trilerio.

Po savo pasirodymo R. Karpis teigė, kad „tai tik iš dalies reklama. Iš kitos pusės– pačių aktorių įsitraukimas į spektaklį. Kadangi šis spektaklis buvo rodytas pakankamai seniai, nėra lengva prie jo grįžti, todėl dabar nusprendėm pasidalinti juo su kitokia publika. Taip pat norim parodyti jaunimui, kad nereikia bijoti akademinės aplinkos“.

Salėje tarp žiūrovų buvęs Jeronimas Milius kalbėdams apie bohemiečių pasirodymą teigė:  „ Jie išspaudė, ką galėjo, nes viskas vyko beveik ekspromtu, todėl aktoriai neturėjo daug laiko ruoštis.“  Iki šiol bohemiečiai rinkdavosi visiškai kitokias erdves savo spektakliams nei „Woo“ klubas.

Šį vakarą savo įvaizdį pakeitė ir atlikėja Migloko. Ji kartu su Elle Driver vakarą praleido prie muzikos pulto. Per operos solistų pasirodymą ji derino klasikinę ir elektroninę muziką. Jos, kaip ir visi programos dalyviai, buvo pasipuošusios originaliais Juozo Statkevičiaus kurtais kostiumais.

Dauguma žiūrovų galvojo, kad toks pasirodymas yra sukurtas pažymėti penktadieniui 13– tajai dienai, tačiau R. Karpis tvirtino, jog tai tik atsitiktinumas, diena neturėjo jokios įtakos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius