Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursui: ausys, pilnos ašarų

Mano pati įspūdingiausia kelionė dviračiu, ko gero, buvo Graikijoje. Iki Graikijos važiavome keturiese, savo automobiliu, o ant automobilio stogo vežėm keturis savo dviračius, kad galėtume kada tik panorėję lėkt prasilėkt. Kelias tolimas, automobilyje sėdėti kartais juk ir pasivargsta.
graikija
Graikija

Seneliukas vietiniame viešbutėlyje sakė, kad Olimpo kalnas dažniausiai būna apgaubtas debesų, tik labai retai debesyse būna properšos ir tik tuomet galima pamatyti visą kalno viršūnę. Viršūnės link veda kelias, šalikelėse žydi apelsinai ir tiesiog dieviškai kvepia. O kaip gi kitaip, juk Olimpo kalnas.

Nuo kalno viršūnės nulėkėm dviračiais, su vėjeliu, pro kvepiančius žydinčius apelsinus, beveik nestabdydami, sukdami ratą po rato žemyn. Kol galiausiai sustojom pačioje kalno papėdėje. O viršuje vėl matėm tik debesų apgaubtą viršūnę. Nuo vėjo gūsių verkė akys.

Ilgai galvojau, kaip čia parašyti. Skamba juokinga, bet tikra tiesa. Po šio nusileidimo mano ausys buvo pilnos ašarų. Juk kai greitai leki, o vėjas šniokščia, tai akys ašaroja, o oro srovė ašaras stumia tolyn nuo akių ir  tiesiai į ausis.

Gal, jei būtume dviračiais lėkę lėčiau, būtume pamatę graikų dievus, linksmai žaidžiančius po apelsinmedžiais ar besitaškančius upeliuko vandeniu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius