Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmas: Ledynmetis 3 | Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Filmo „Ledynmetis 3“ santrauka, reklaminiai filmukai ir nuotraukos.
Reklaminis plakatas
Reklaminis plakatas / IceAgeMovie.com nuotr.

Premjera: 2009 m. liepos 1 d.
Premjera Lietuvoje: 2009 m. liepos 1 d.
Trukmė: 1:34
Žanras: animacija, veiksmas, nuotykiai, komedija, šeimai, romantinis
Režisierius: Carlosas Saldanha
Įgarsino: Johnas Leguizamo, Denisas Leary, Ray Romano, Chrisas Wedge‘as, Queen Latifah, Seannas Williamas Scottas, Simonas Peggas, Joshas Peckas ir kt.

Santrauka:
„Ledynmečio“ herojai grįžta į kino ekranus su nauju savo filmu 3D formatu. Dabar jų laukia nauji nuotykiai. Skretas kaip visada bandydamas pagauti įprastą gilę sutinka galbūt savo meilę. Menis ir Elė laukiasi mažų mamučiukų. Kardadantis tigras Diego depresuoja, kad iš pavojingo grobuonies tapo švelniu katinu. O Sidas žiūrėdamas į Menį ir Elę nusprendžia sukurti savo šeimą ir pavagia dinozauro kiaušinių. Taip jis patenka į bėdą, todėl visai komandai tenka keliauti į paslaptingą požemių pasaulį, kad išgelbėtų draugą. Žinoma, jiems bus nelengva, nes susidurs  su piktais dinozaurais ir kanibališkais augalais. Laimė, į pagalbą atskubės negailestingas vienaakis dinozaurų medžiotojas žebenkštis, vardu Bukas.

Reklaminiai filmukai:



Dažniausiai mus nuvilia trečios filmų dalys, kaip atsitiko su, pavyzdžiui, „Šreku“ ar „Žmogumi voru“. Laimė, šis animacinis filmas yra maloni išimtis. Trečioje dalyje Sidas, norėdamas sukurti šeimą, pagrobia dinozauro kiaušinius ir taip patenka į nelaimę – jį su išsiritusiais dinozauriukais pagrobia mamytė dinozaurė. Siekdami išgelbėti į bėdą pakliuvusį Sidą, draugai leidžiasi į nuotykių kupiną gelbėjimo misiją. Linksma juosta apie draugystę ir šeimą, kurioje pamatysime ne vien senus, bet ir naujų herojų, sugebančių taip pat puikiai prajuokinti.

Oficialus filmo puslapis: http://www.iceagemovie.com/
Platintojas: UAB „Forum Cinemas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius