Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmas: Marlis ir aš | Marley & Me

Filmo „Marlis ir aš“ santrauka ir reklaminiai filmukai.
Filmas: Marlis ir aš
Filmas: Marlis ir aš

Premjera: 2008 m. gruodžio 25 d.
Premjera Lietuvoje: 2009 m. kovo 13 d.
Trukmė: 1:51
Žanras: Komedija
Režisierius: Davidas Frankelis („Ir velnias dėvi Prada“, „Majamio rapsodija“, „Mielas dienorašti“, TV serialas „Seksas ir miestas“).
Vaidina: Jennifer Aniston („Sklinda gandai“, „Išsiskyrimas“, „Briusas visagalis“, „Ir čia priėjo Poli“, „Sugundytas“, „Roko žvaigždė“, TV serialas „Draugai“), Owenas Wilsonas („Kelyje su Dardžylingu“, „Slėpkit pamerges!“, „Naktis muziejuje“, „Vendelio Beikerio istorija“, „Karališkieji Tenenbaumai“, „Zūlanderis“, „Čempionų pusryčiai“, „Starskis ir Hačas“, „Aplink pasaulį per 80 dienų“), Alanas Arkinas („Ieškokit Gudručio!“, „Mažoji mis“, „Gataka“, „Žudikas iš Gros Pointo“, „Melagis Jokūbas“, „Edvardas žirkliarankis“, „Šiaurė“), Marcas Macaulay‘is („Majamio policija“, „Naktinis reisas“, „Transporteris 2“, „Greiti ir įsiutę 2“, „Vienišos širdys“, TV serialai „Kalėjimo bėgliai“, „CSI kriminalistai“), Ericas Dane‘as („Iksmenai: žūtbūtinis mūšis“, „Šventė“, „Krepšys“, TV serialai „Vedęs ir turi vaikų“, „Grei anatomija“), Haley Bennett („Muzika ir žodžiai“, „Koledžas“, „Molės Hartli medžioklė“).
Santrauka:
Vestuvių naktį pradėjus snigti Dženifer ir Džonas Groganai nusprendžia, kad reikia palikti šaltą žiemą už nugaros ir keliauti į Floridą. Konkuruojančių laikraščių darbuotojai nusiperka namą ir pradeda naują gyvenimą. Džonas nenorėdamas vaikų pasinaudoja draugo patarimu ir žmonai nuperka šuniuką Marlį. Groganai įsigyja mielą geltoną labradorą, kuris išauga į 50 kg sveriantį energingą žvėrį. Groganų gyvenimas darosi nepakenčiamas.

Reklaminiai filmukai:


Filmas apie jaunavedžius, kurie nusprendžia apsigyventi šiltoje Floridoje ir pradėti mėgautis šeiminiu gyvenimu. Kai Dženifer pradeda kalbėti apie vaikus, Džonas ima prakaituoti, nes jaučiasi tam nepasiruošęs, ir norėdamas nuramintu žmonos motinišką instinktą nuperka šuniuką. Vietoj vienos bėdos atsiranda dvi: šuniukas virsta milžinišku keturkoju, kuris nepaiso šeimyninkų norų ir elgiasi savaip. Filmas apie didžius išbandymus, apie tai, koks svarbus atsakomybės jausmas. Gera komedija su Jennifer Aniston ir Owenu Wilsonu.


Platintojas: UAB „Forum Cinemas“
Oficialus filmo puslapis:http://marleyandmemovie.com/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius