Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmas: Poniutė kaime | New in Town

Filmo „Poniutė kaime“ santrauka, nuotraukos ir reklaminiai filmukai.
Reklaminis filmo plakatas
Reklaminis filmo plakatas / newintownmovie.com nuotr.

Premjera 2009 m. sausio 29 d.
Premjera Lietuvoje 2009 m. birželio 5 d.
Trukmė 1:36
Žanras romantinė komedija
Režisierius Jonasas Elmeras
Vaidina: Renée Zellweger, Harry Connickas jaunesn., Siobhan Fallon, J.K.Simmonsas, Mike`as O'Brienas, Frances Conroy, Ferronas Guerreiro, Barbara James Smith, Jamesas Durhamas, Robertas Smallas ir kt.

Santrauka:
Liusė Hil – ambicinga ir karjeros laiptais sėkmingai kylanti kompanijos Majamyje darbuotoja. Ji mėgsta prabangius batus, savo automobilį ir tiesiog dievina paaukštinimus darbe.  Sulaukusi pasiūlymo vyktį į Minesotą ir ten reorganizuoti vieną gamyklą, ji nė nesvarstydama sutinka, nes žino – LAUKIA DAR VIENAS PAAUKŠTINIMAS.

Įsikūrusi naujoje vietoje, prie Majamio gyvenimo pripratusi mergina supranta, koks išbandymas laukia, – jai teks prisitaikyti prie atšiaurios ir kaimietiškos Minesotos kasdienybės. Kita vertus,  jos laukia daugybė malonių atradimų:  nauja šeima, visai kitokios vertybės ir svajonių vyras. Kai miestelis tampa artimas ir mielas, Liusę pasiekia netikėta žinia – kompanija žada uždaryti vienintelę vietos gyventojus maitinančią gamyklą, tad sumani mergina ryžtasi aukoti savo karjerą ir padėti miestelėnams išsaugoti gamyklą. Ar naujos vertybės padės nugalėti stambią kompaniją, sužinosite kino teatruose.

Reklaminiai filmukai:

Filmo „Bridžitos Džouns dienoraštis“ pagrindinė aktorė pasirodė naujoje juostoje, pasakojančioje  apie greitai karjeros laiptais kylančią merginą, kuriai tenka svarbi misija: skristi į Minesotoje esančią gamyklą ir ją reorganizuoti. Filmas apie miestietę Liusę, kurios vertybes pakeičia mažas miestelis ir jo gyventojai. Savo karjerą ambicinga mergina išmaino į meilę ir žmogiškumą. Filmas puikiai tiks romantiškiems įsimylėjėliams.

Platintojas: „AcmeFilm“
Oficialus filmo puslapis: http://www.newintownmovie.com/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius