Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 brangiausi ir įspūdingiausi pastatai pasaulyje (II)

Įspūdingiausių ir brangiausių pasaulio statinių architektūriniams sprendimams, dizainui ir prabangai išleisti milijardai JAV dolerių. Vis dėlto, manantieji, kad prašmatniausių viešbučių ir pastatų savininkai galvoja tik apie komfortą – klysta. Didžioji dalis brangiausių pasaulio pastatų labai tiksliai nusipiešę ir ekologinę kryptį – ne vienas iš jų už žaliųjų iniciatyvų palaikymą gavęs ir tarptautinių apdovanojimų. Jūsų dėmesiui dar 5 brangiausi ir įspūdingiausi pastatai.
„Abraj Al Bait“
„Abraj Al Bait“ / „Scanpix“ nuotr.

„The Cosmopolitan“

Prabanga akį traukiantis 52 aukštų statinys Las Vegase. Jo statybai buvo skirta net 3,90 mlrd. JAV dolerių. Nuostabiame statinyje lankytojams įrengta 3 000 kambarių, 12 tūkst. kv. m SPA ir sveikatingumo sritis bei 195 kv. m ploto teatro ir pramogų erdvės.

Viešbutis kelia sau itin aukštus aplinkosauginius reikalavimus. Investuojama ne tik į oro, bet ir į žemės valymo sprendimus. „The Cosmopolitan“ valdytojai stengiasi prie viešbučio žaliųjų iniciatyvų pritraukti ir darbuotojus.

„Wikimedia“ nuotr./„The Cosmopolitan“
„Wikimedia“ nuotr./„The Cosmopolitan“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius