-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2012 gruodžio 12 – dvyliktukai pasaulyje sukėlė vestuvių bumą

Tūkstančiams porų 2012-ųjų gruodžio 12-oji taps viena įsimintiniausių dienų gyvenime. Suvilioti magiško skaičiaus, nuo Indijos iki Las Vegaso, trečiadienį visame pasaulyje susituokė ir dar tuoksis gausybė porų.
Malaizijoje trečiadienį, 2012 gruodžio 12-ąją, susituokė apie 200 porų.
Malaizijoje trečiadienį, 2012 gruodžio 12-ąją, susituokė apie 200 porų. / Reuters/Scanpix nuotr.

Kaip skelbia abcnews.com., gražių datų derinių dar bus. Bet skirtingai nei pastaruosius 11 metų, kuomet kasmet jaunuosius pritraukė magiškos datos, kaip 2007-07-07  ir kitos, artimiausias skambus skaičius bus tik 2101 sausio 1-oji. Esą gruodžio 12-oji yra bene paskutinis šansas susituokti taip lengvai įsimenamą dieną.

Kaip skelbiama, Las Vegase šį trečiadienį bus sutuokta apie 100 porų, tai dešimt kartų daugiau nei įprastą gruodžio trečiadienį. 

Apie 200 porų trečiadienį susitiko masinėje vestuvių ceremonijoje, kuri vyko Malaizijoje, prie Kvala Lumpūro šventyklos. Poras taip pat paviliojo magiškas skaičius. 

„Charizmatiška ir linksma pora, susituokusi 12 dieną, bus laiminga ir subalansuota, siekianti ilgalaikių tikslų įgyvendinimo“, – skelbiama Las Vegaso koplyčios interneto puslapyje. „Apsukrus“ vienetas ir „jautrus“ dvejetas suformuoja labai subalansuotą skaičių.

Trečiadienis, pasak numerologės, yra „baisi diena, kuomet geriau nevikėti juodos spalvos drabužių“.

Vienetas simbolizuoja naują pradžią, o dvejetas simbolizuoja balanso siekimą, o žmonėms to neretai pristinga. 
Numerologai teigia, jog 12/12/12 yra ne šiaip smagus skaičių derinys ir gera diena įsimylėjėliams. Indijos numerologės Swetta Jumaani teigimu, tai fantasitška diena pradėti naują verslą ar įsigyti stambų pirkinį. 

Pasak jos, 12 yra vertinamas kaip skaičius 3, nes tiek gaunama sudėjus abu skaičius. Trejetas yra labai geras skaičius, nes jis susijęs su didžiausiomis planetomis, Jupiteriu, nešančiu turtus. Apskritai, skaičius vienas simbolizuoja saulę, o dvejetas – mėnulį. 

Trečiadienis, pasak numerologės, yra „baisi diena, kuomet geriau nevikėti juodos spalvos drabužių“. „Juoda yra labai nepalanki spalva. Visada nutinka kažkas bloga“, – teigė S.Jumaani.

Skelbiama, kad ši diena taps įsimintina ir kita prasme. Popiežius Benediktas XVI trečiadienį „Twitteryje“ ketina paskelbti pirmą žinutę. Nežinia, ar popiežius specialiai pasirinko tokią datą, ar tai tiesiog sutapimas. Tačiau apie 600 000 pasekėjų nekantriai laukia, ką pontifikas paskelbs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius