Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

22 vaikus su 14 žmonų turintis amerikietis nebesusigaudo, kiek turi atžalų

JAV Tenesio valstijos gyventojas su 14 moterų turi net 22 vaikus. Dabar vyras bylinėjasi, mat moterys skundžiasi, kad šis nemoka alimentų. Kaip remdamasi televizija „WTVF“ praneša „Huffington Post“, tai gali būti viena brangiausių Tenesyje esančio Našvilio miesto bylų dėl vaikų išlaikymo.
Orlandas Shaw
Orlandas Shaw / Kadras iš Youtube.com

Ties teismo rūmais duodamas interviu juodaodis Orlandas Shaw tikino mylintis visus savo vaikus ir save laiko geru tėvu, tačiau teigė negalintis sau leisti išlaikyti visų vaikų.

Gawker.com pastebi, kad 33-ejų vyras interviu metu susipainiojo, kiek iš tiesų turi atžalų. Apskritai atrodo, kad vyras dėl aplinkybių nesigaili ir, panašu, jog yra pasirengęs atremti finansinius iššūkius.

„Buvau jaunas ir ambicingas, myliu moteris, – kalbėjo O.Shaw „WTVF“. – Negalite smerkti vyro už tai, kad jis myli moteris.“

Buvusios jo mylimosios O.Shaw į teismą padavė dėl dešimčių tūkstančių dolerių nesumokėtų alimentų. O.Shaw teigė, kad jo teistumas jam neleidžia susirasti gerai apmokamo darbo. Jei jis nesumokės išlaikymui skirtų pinigų, gali vėl atsidurti kalėjime.

Nors moterims visai nejuokinga, O.Shaw situaciją įvairios žiniasklaidos priemonės pateikia su humoru. Vienos skelbia, jog vyras susilaukė dviejų futbolo komandų, kurių gretose vaikai nuo kūdikių iki 18 metų amžiaus. Jei tai tiesa, reikštų, kad pirmo vaiko vyriškis susilaukė būdamas vos 15 metų.

Guysm.com itin pašaipiai įvertino O.Shaw situaciją. „Jo pasiaiškinimas, kodėl taip nutiko, galėtų skambėti taip: „Aš myliu moteris... bet nekenčiu ištraukti.“ Svetainė moralizuoja, jog dvi papildomos sekundės džiaugsmo gali brangiai kainuoti visą likusį gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius