-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

300 tūkst. eurų laimėjusi moteris prizą atsiėmė tik po trijų savaičių

Net trys savaitės. Būtent tiek laiko praėjo nuo tos akimirkos, kai buvusi buhalterė sužinojo, kad būtent ji laimėjo „Teleloto“ Aukso puodą – 300 584 Eur. „Laukiau, kol galės kažkas iš vaikų mane atvežti į Vilnių“, – iškart pasisakė žaidėja iš Lazdijų raj. „Buvau rami, juk žinojau, kad pinigai tikrai niekur nedings“, – linksmai kalbėjo ji.
Eurai
Eurai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Teleloto“

Pozityvi, gera nuotaika spinduliuojanti Aukso puodo laimėtoja pasakojo, kad „Teleloto“ žaidžia nuo pat pradžių, yra laimėjusi ir automobilį, ir nemažai smulkesnių piniginių prizų. Moteris prisipažino, kad bilietus visą laiką perka pati sau, iškart nuėjusi į parduotuvę. „Dažnai perku ir nuvykusi į kitą miestą. Su vyru gyvename Lazdijų rajone, o šį laimingą – vertą beveik trečdalio milijono eurų – bilietą įsigijau pačiame Lazdijų mieste“, – pasakojo laimėtoja.

Apie didelį piniginį laimėjimą moteris sužinojo žiūrėdama laidą. „Reagavau labai ramiai, šaukti tikrai nepradėjau, vyras gulėjo kitame kambaryje, tad jam apie laimėjimą pasakiau jau tik tuo įsitikinusi“, – pasakojo žaidėja, iškart skambinusi dukrai ir kitą rytą bilietą dar kelissyk tikrinusi internete, kol patikėjo savo sėkme.

Senjorė yra dirbusi ne vieną darbą: buvo ir buhalterė, ir pardavėja.

Moteris prisipažino, kad jai visą laiką sekėsi, ką norėdavo – tą gaudavo. „Ir dabar viskas gerai: nesiskundžiu nei vaikais, nei žentais, nei anūkais. Svarbiausia, kad būtų sveikatos“, – kalbėjo laimėtoja. Būtent sveikatai ir bus skiriama dalis pinigų. „Žinoma, dar atiteks ir vaikams, taip pat namo apšiltinimui“, – svarstė žaidėja.

Moteris išdavė ir dar vieną savo svajonę – pakliūti į „Teleloto“ studiją. „Visada džiaugiausi ir tikėdavau laimėjimais. Negi žaisčiau ir pirkčiau bilietus, jei netikėčiau?“ – šypsojosi Aukso puodo laimėtoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius