-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aeroflotas“ laukia taryboje Lebedevo kūdikio

„Aeroflot“ generalinis direktorius Vitalijus Saveljevas neprieštarauja, kad į bendrovės direktorių tarybą būtų išrinktas Nikita Lebedevas, bendrovės 30 proc. akcijų savininko Aleksandro Lebedevo trijų mėnesių sūnus.
Oro linijų „Aeroflot“ lėktuvams nuo 2012 metų taip pat gali būti uždrasuta leistis Europos oro uostuose.
Oro linijų „Aeroflot“ lėktuvams nuo 2012 metų taip pat gali būti uždrasuta leistis Europos oro uostuose. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kūdikis

A.Lebedevas interviu agentūrai „Reuters“ pirmadienį papasakojo, kad parašė „Aeroflot“ vadovybei ir Rusijos vyriausybei „humoristinį laišką“, kuriame pasiūlė išrinkti į tarybą sūnų Nikitą vietoj savęs.

„Vaikinai, aš čia jums nereikalingas, tegu mano sūnus padirbėja“, – sako jis.

„Sumanymas labai geras, aš manau, kad jo sūnus galbūt bus mažiau kaprizingas nei tėtis, – sakė V.Saveljevas. – Todėl aš pritarčiau sumanymui, tik nežinau, ar tai atitiks įstatymus“.

Vaikinai, aš čia jums nereikalingas, tegu mano sūnus padirbėja.
Būdamas oro bendrovės direktorių tarybos narys A.Lebedevas anksčiau pareiškė nuomonę, kad reikia mokėti visus dividendus už 2008 metus, bet ji nebuvo išgirsta, ir jie buvo apkarpyti.

Dabar verslininkas nepatenkintas „Aeroflot“ sprendimu leisti bendrovės pinigus futbolo klubo CASK ir olimpiados Sočyje rėmimui, taip pat naujo biuro nuomai Maskvos centre, kai yra biuras Šeremetjeve.

„Rimtai kalbant, mano santykiai su Aleksandru Lebedevu labai geri, nuoširdūs asmeniniai santykiai“, – pažymėjo šiandien V.Saveljevas.

„Deja, „Aeroflot“ akcininko ir bendrovės vadovo abipusiškiems norams nelemta išsipildyti, sako partnerės „AST Legal“ vadovas Anatolijus Jušinas – būti veiksniam direktorių taryboje, pagal Rusijos įstatymus, galima tik nuo 18 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius