Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Airijos ugniagesiai užsidegus drabužiams pataria naudoti „Neymaro metodą“

Airijos ugniagesiai rekomendavo žmonėms „elgtis kaip #Neymaras (Neimaras)“, jeigu jų Helovino kostiumas užsiliepsnotų, ir paskelbė vaizdo įrašą, kuriame Brazilijos futbolo rinktinės puolėjas matomas besiraičiojantis aikštėje.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

Dublino ugniagesių brigada, per savo „Twitter“ paskyrą skelbiant įvairių perspėjimų per šventes atsargiai elgtis su ugnimi, šįkart pasirinko animuotą paveikslėlį su Neymaru, kad vaizdžiau perteiktų savo žinią.

„SUSTOKIT, KRISKIT ir RAIČIOKITES. Jeigu nutiktų taip, kad jūsų kostiumas arba drabužiai užsidegė, elkitės kaip #Neymaras. Jeigu bėgsite – tik įpūsite liepsnas ir padėsit ugniai išplisti. SUSTOJĘ, PARKRITĘ ir RAIČIODAMIESI liepsnas nuslopinsite.“

Neymaras, žaidžiantis Paryžiaus klube „Saint-German“, laikomas vienu geriausių pasaulio futbolininkų, bet taip pat yra prieštaringai pagarsėjęs dėl teatrališko elgesio ištikus tikrai ar menamai traumai.

Per Rusijoje vykusį Pasaulio čempionatą jis sulaukė patyčių dėl savo vaidybos aikštėje, kai Brazilija iškrito ketvirfinalio etape.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius