-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alabamos parduotuvėje ginklus galima keisti į erotines prekes

Jungtinėse Valstijose, Alabamoje, esančioje parduotuvėje antradienį pradėta Valentino dienos akcija, kuri, kaip manoma, turėtų būti labai populiari sunkmečiu, mat siūloma mainyti ginklus į erotines prekes.
Erotika
Erotika / Photos.com

„Šiandien esant tokiai ekonominei padėčiai šitaip galima padėti žmonėms, kurie galbūt negali ko nors įsigyti Valentino dienai“, – sako akciją paskelbusios erotinių prekių parduotuvės „Pleasures“ savininkė Sherri Williams.

„Tokiu būdu jie gali pasiimti tai, kas mėtosi namuose, ir iškeisti į daiktą, kurį gali parsinešti namo ir su kuriuo gali mylėtis, o ne kariauti“, – sakė ji naujienų agentūrai AFP.

Parduotuvės interneto svetainėje sakoma, kad Hantsvilio senojo banko pastate įsikūrusi parduotuvė keičia iš gatvės atneštus šautuvus į „lovos malonumus“.

Pirmą akcijos dieną, antradienį, į parduotuvę užėjęs pirkėjas iškeitė revolverį „Iver Johnson“ į 40 JAV dolerių vertės parduotuvės dovanų kuponą. Parduotuvėje galima įsigyti įvairių erotinių prekių – nuo filmų iki seksualių apatinių.

Ginklai į prekes keičiami nuo vasario 8-osios iki vasario 15 dienos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius