-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikietė austrių lėkštėje rado 50 perlų

Amerikietė pietums restorane užsakytų austrių lėkštėje rado 50 perlų, skelbia WSMV. Incidentas Frankline esančiame restorane „Puckett's Boathouse“ įvyko balandžio 2 dieną.
Ausrių sezono atidarymas
Austrės / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 2 Austrės Perlai

53 metų moteris atsikando austrės ir pagalvojo, kad nusilaužė dantį. Tačiau paaiškėjo, kad jos burnoje – perlas. Jis buvo ne vienintelis. Patiekale buvo dar 49 perlai. „Mes niekada nematėme nieko panašaus. Buvo atvejų, kuomet lankytojai rasdavo vieną perlą, tačiau 50 – niekada“, – sakė restorano savininkas Gregas Hergestas. 

Restorano darbuotojai nuvalė perlus ir atidavė juos lankytojai. „Tai buvo jos austrės, vadinasi, ir perlai jos. Tai tas pats, kas laimėti loterijoje“, – sakė restorano savininkas. Jis teigė, kad austrės atkeliavo iš Meksikos įlankos Luizianos valstijoje. 

Perlai yra pakankamai nedideli, jų vertė neskelbiama. Juvelyras, kuriam jie duoti, sakė, kad iš šių perlų kažin ar pavyks pagaminti papuošalą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius