-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikos kompiuterių specialistas susilaukė 14 vaikų, tačiau iki šiol yra nekaltas

Vienas amerikietis prisipažino esąs 14 vaikų tėvas, tačiau, kaip jis pats tvirtina, jam nė karto gyvenime neteko užsiimti seksu, rašo newsru.co.il.
Trentas Arsenault susijaudino, kai pamatė vieną iš savo biologinių dukrų.
Trentas Arsenault susijaudino, kai pamatė vieną iš savo biologinių dukrų. / Kadras iš Andersono Cooperio pokalbių laidos

36 metų kompiuterių saugumo specialistas Trentas Arsenault atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre po to, kai JAV nacionalinė maisto produktų ir vaistų kontrolės tarnyba pareikalavo uždaryti jo „naminį spermos banką“. Tarnybos nuomone, T.Arsenault siūlomos prekės laikymo sąlygos neatitinka nustatytų standartų.

Ypatingo susidomėjimo T.Arsenault sulaukė po to, kai jis atvirai papasakojo apie savo gyvenimą populiaraus televizijos laidų vedėjo Andersono Cooperio pokalbių laidoje. Jos metu T.Arsenault ir prisipažino esąs biologinis 14 vaikų tėvas, tačiau niekada neturėjęs intymių santykių su moterimis. Spermos donoras taip pat pareiškė, kad ir sulaukęs 40 metų, kai jo vaikų skaičius, tikriausiai, viršys 15, jis, tikėtina, liks nekaltas.

Po šių jo žodžių laidos žiūrovės studijoje pradėjo ploti, tačiau T.Arsenault sumišo ir pareiškė nesuprantąs, kas sukėlė tokį jų susižavėjimą.

Laidos metu taip pat buvo parodyta dvejų metų mergaitė, kurios biologinis tėvas yra T.Arsenault. Vyriškis atrodė susijaudinęs ir sakė esąs laimingas matydamas šią mergaitę sveiką ir mylimą jos šeimos. Jis taip pat išreiškė viltį, kad mergaitė paveldėjo jo „atjautos geną“.

T.Arsenault tvirtina vaikų nesusilaukiančioms šeimoms savo spermą aukojąs nemokamai. Norinčių pasinaudoti jo paslaugomis yra tikrai nemažai – šeimos priverstos stoti į eilę ir laukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius